بیش از 240 هزار نفر ساعت آموزش درشرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
17 شهریور 1395
دیدگاه ها:
139506171

سرپرست اداره آموزش شرکت پالایش گازفجرجم در نشست هماهنگی دوره های آموزشی این شرکت برای نیمه دوم سال جاری گفت: در 5 ماهه نخست سال جاری بیش از 240 هزار نفر ساعت آموزش درشرکت پالایش گازفجرجم برای کارکنان اجرا شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم ، اکبر ناظمی خاطرنشان کرد:این میزان دوره های اموزشی نشان دهنده اهتمام جدی به امر آموزش و توجه به تقویت دانش عمومی کارکنان است.
وی افزود: در حال حاضر نفر ساعت اموزش کارکنان رسمی این شرکت از ابتدای سال جاری تا کنون به 42 ساعت می رسد که به نسبت مدت مشابه امار بسیار خوبی است.
سرپرست اداره آموزش شرکت پالایش گازفجرجم در بخش دیگری از اظهارات خودبا اشاره به دوره های کارآموزی در این شرکت خاطرنشان کرد: در طول تابستان جاری بیش از 120 کارآموز از نقاط مختلف کشور در این شرکت دوره های تخصصی خود را به پایان رساندند که غالب آنها بومی شهرستان جم واستان بوشهر بودند.
وی اضافه کرد:این افراد عموما در بخش های فنی وتعدادی نیز اداری مشغول به کارآموزی شدند وبدون شک تجربه خوبی در مسیر اشتغال آنان در دیگر دستگا هها فراهم شده است.

مطالب مرتبط

جامعی

تأیید “منصفانه بودن” صورت‌های مالی شرکت پالایش گاز فجر جم در مجمع عمومی

photo29092498961

تقدیر مجمع عمومی شرکت ملی گاز از پالایشگاه فجر جم به دلیل بازسازی سریع و حفظ پایداری تولید

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید