شرکت پالایش گاز فجر جم غنی از نیروی انسانی توانمند می باشد

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
15 فروردین 1401
دیدگاه ها:
140101157

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم،چگنی  پالایشگاه گاز فجر جم را غنی از نیروی انسانی توانمند دانست و نیروهای عملیات را یکی از مهم ترین سرمایه های کشور خواند که می بایست مورد حمایت ویژه قرار گیرند.  

مجید چگنی؛ معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در دیدار نوروزی با کارکنان شرکت پالایش گاز فجر جم بیان کرد:شرکت پالایش گاز فجر جم غنی از نیروی انسانی توانمند می باشد.
 وی همچنین انتقال تجربه و آموزش نیروهای جدید را امری حیاتی در راستای تولید پایدار عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد که با فراخوان جذب دانش آموخته های دانشگاه نفت در آینده ای نزدیک، مشکل کمبود نیروی انسانی پالایشگاه مرتفع گردد.
 مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در بازدید از نمایشگاه خودکفایی فجر جم این دستاوردها را بسیار عالی  توصیف کرد و ضمن خداقوت به مجموعه شرکت پالایش گاز فجر جم، خواستار توسعه واحد خودکفایی شرکت و ارائه تجربیات آن به دیگر شرکت های گازی شد.
 در این دیدار چندتن از کارکنان به ارائه دستاوردهای شرکت و بیان دغدغه های شغلی خود پرداختند.

مطالب مرتبط

جامعی

تأیید “منصفانه بودن” صورت‌های مالی شرکت پالایش گاز فجر جم در مجمع عمومی

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان