مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گازایران

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
01 شهریور 1396
دیدگاه ها:
13960611

شرکت پالایش گازفجرجم در حال طی کردن دوران جدیدی از عمر صنعتی خود می باشد مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گازایران در جمع مدیرعامل و سرپرستان واحدهای مختلف پالایشگاه جم گفت: این شرکت در حال طی کردن دوران جدیدی از عمر صنعتی خود می باشد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم غلامرضا بهمن نیا ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت به عموم کارکنان اظهار داشت: انرژی مضاعفی برای تغییر و تحول در پالایشگاه جم وجود دارد.
وی افزود: شرکت پالایش گازفجرجم با دریافت خوراک از مخزن مشترک پارس جنوبی در واقع فصل جدیدی از حیات خود را رقم می زند و مسیر استراتژی این شرکت را متحول خواهد کرد.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گازایران تصریح کرد:پالایشگاه جم همواره ثابت کرده است که یک شرکت ایستا و بدون تحرک نیست و پویایی و چابکی در این شرکت کاملا ملموس است.
وی  ادامه داد: میل به تعالی سازمانی در میان کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم وجود دارد و انشالله به زودی قله های تعالی را در این شرکت خواهیم دید.
 

مطالب مرتبط

توکلی2

۷۶ درصد منابع گاز در جنوب کشور و بیش از ۹۰ درصد مصرف در مناطق شمالی و مرکزی ‌

بازدید جولایی از سایت

پروژه بازسازی واحدهای شیرین سازی در پالایشگاه جم باعث افتخار کشور است.

اله وردی

گام‌های پیوسته پالایشگاه فجر جم برای ارتقای بهره‌وری

خدری

خدمت به خانواده های کارکنان یکی از مولفه های مهم تعلق سازمانی است.

DSC08892

آیین تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مسکونی پارس جم.

اصلی

تحویل موقت ساختمان چندمنظوره پروژه بیمارستان توحید به بهره بردار.