مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گازایران

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
01 شهریور 1396
دیدگاه ها:
13960611

شرکت پالایش گازفجرجم در حال طی کردن دوران جدیدی از عمر صنعتی خود می باشد مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گازایران در جمع مدیرعامل و سرپرستان واحدهای مختلف پالایشگاه جم گفت: این شرکت در حال طی کردن دوران جدیدی از عمر صنعتی خود می باشد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم غلامرضا بهمن نیا ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت به عموم کارکنان اظهار داشت: انرژی مضاعفی برای تغییر و تحول در پالایشگاه جم وجود دارد.
وی افزود: شرکت پالایش گازفجرجم با دریافت خوراک از مخزن مشترک پارس جنوبی در واقع فصل جدیدی از حیات خود را رقم می زند و مسیر استراتژی این شرکت را متحول خواهد کرد.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گازایران تصریح کرد:پالایشگاه جم همواره ثابت کرده است که یک شرکت ایستا و بدون تحرک نیست و پویایی و چابکی در این شرکت کاملا ملموس است.
وی  ادامه داد: میل به تعالی سازمانی در میان کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم وجود دارد و انشالله به زودی قله های تعالی را در این شرکت خواهیم دید.
 

مطالب مرتبط

IMG_20260524_122258_308

تداوم دوره های آموزش در شرایط مجازی؛ ثبت ۶ هزار نفر ساعت در خردادماه

photo28124501539

انتشار بیست و دومین شماره مجله الکترونیکی پالایشگاه فجرجم

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)