نوسازی هدرهای فن های اسیدی با استفاده از ظرفیت داخلی در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
11 تیر 1402
دیدگاه ها:
140204111

رئیس تعمیرات شرکت پالایش گازفجرجم گفت: درتعمیرات اساسی ، یکی از مسیرهای اصلی گاز هدر ۲۴ اینچ گازهای اسیدی به همراه انشعابات آن، پس از ۳۰ سال از عمر پالایشگاه و با استفاده از ظرفیت داخلی بطور کامل نوسازی شد.

رئیس تعمیرات شرکت پالایش گازفجرجم گفت: درتعمیرات اساسی ، یکی از مسیرهای اصلی گاز هدر ۲۴ اینچ گازهای اسیدی به همراه انشعابات آن، پس از ۳۰ سال از عمر پالایشگاه و با استفاده از ظرفیت داخلی بطور کامل نوسازی شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید مهدی موسویان فرد خاطر نشان کرد: مسیر مورد نظر که از جنس NACE می باشد، از زمان راه اندازی پالایشگاه تا کنون نوسازی نشده بود وانجام این کار تاثیر مهمی بر روند تولید پایدار گاز خواهد داشت.

وی اضافه کرد: با توجه به گزارشات بازرسی فنی، این مسیر بطور سالیانه پایش شده ومیزان خوردگی این لاین ۲۴ اینچ و انشعابات مربوطه افزایشی بوده که در گذشته بدلیل تولید مستمر، امکان نوسازی نداشت.

رئیس تعمیرات شرکت پالایش گازفجرجم یادآور شد: اکنون که فصل تعمیرات اساسی شرکت می باشد، فرصت خوبی برای انجام این عملیات بود و پس از حدود ۲۰ روز، نصب کامل لاین جدید گازهای اسیدی که در ارتفاع حدود ۳۰ متری از زمین قرار داشت، به صورت ایمن و بدون حادثه  انجام شد.

وی تصریح کرد: اکنون پس از انجام عملیاتهای رادیوگرافی، تنش زدایی و تست هیدرواستاتیکی و اخذ تاییدیه از امور بازرسی فنی، هدر اصلی مسیر گاز اسیدی تحویل بهره بردار گردید و در مدار تولید قرار گرفته است.

وسویان فرد جلوگیری از نشتی خط ناشی از فرسودگی، جلوگیری از توقف تولید و پیش گیری از بروز عوارض زیست محیطی را از مهمترین دلایل نوسازی این خط دانست.

وی گفت: این اقدام مهم موجب شد در زمستان که اوج تولید گاز می باشد، پایداری و استمرار تولید پاک، با اطمینان خاطر ادامه داشته باشد و پالایشگاه گازفجرجم، نگرانی از این بابت نداشته باشد.

گفتنی است عملیات تعمیرات اساسی اولین واحد شیرین سازی شرکت پالایش گازفجرجم به پایان رسیده و همچنین بیش از ۶۰٪ از  تعمیرات اساسی دومین واحد شیرین سازی نیز در حال انجام است

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم