پروژه بازسازی واحدهای شیرین سازی در پالایشگاه جم باعث افتخار کشور است.

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
14 آبان 1404
دیدگاه ها:
بازدید جولایی از سایت

دکتر محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید، در جریان بازدید از واحدهای آسیب دیده این شرکت، از اقدامات گسترده در حال انجام برای بازسازی واحدهای شیرین سازی تقدیر کرد.

پروژه بازسازی واحدهای شیرین سازی در پالایشگاه جم باعث افتخار کشور است.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجرجم، دکتر محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید، در جریان بازدید از واحدهای آسیب دیده این شرکت، از اقدامات گسترده در حال انجام برای بازسازی واحدهای شیرین سازی تقدیر کرد.

دکتر جولایی در این بازدید با اشاره به پروژه بازسازی، گفت: کار بزرگی در حوزه بازسازی واحدهای شیرین سازی در پالایشگاه فجرجم در حال انجام است که باعث افتخار و سربلندی کشور است.

وی با تأکید بر نیاز ضروری کشور به انرژی گاز افزود: با توجه به این نیاز، همه تلاش‌ها باید در راستای راه‌اندازی و در مدار قرار گرفتن یکی از واحدهای آسیب دیده در فصل زمستان سال جاری باشد.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید، با اشاره به شرایط دشوار کنونی تصریح کرد: کشور در شرایط سخت ناترازی در بیشتر حوزه‌ها قرار دارد و هر کسی در این شرایط سخت کار می‌کند، نوعی ایثار محسوب می‌شود.

جولایی در بخش دیگری از اظهارات خود به وضعیت بخش غیرعملیاتی در مجتمع مسکونی پارس‌جم پرداخت و گفت: در این بخش نیز کار، سختی‌های خاص خود را دارد و تا کنون اقدامات خوبی انجام شده است و قدردان تلاش‌های صورت گرفته هستیم.

وی از دکتر خدری به عنوان بازویی توانمند برای کمک به مدیریت اجرایی در مجتمع مسکونی نام برد و خاطرنشان کرد: سرپرست جدید این مجتمع نیز تجربه خوبی از منطقه و پالایشگاه فجرجم و پارس جنوبی دارد و انتظار می‌رود مشکلات ساکنین به حداقل برسد

مطالب مرتبط

توکلی2

۷۶ درصد منابع گاز در جنوب کشور و بیش از ۹۰ درصد مصرف در مناطق شمالی و مرکزی ‌

بازدید جولایی از سایت

پروژه بازسازی واحدهای شیرین سازی در پالایشگاه جم باعث افتخار کشور است.

اله وردی

گام‌های پیوسته پالایشگاه فجر جم برای ارتقای بهره‌وری

خدری

خدمت به خانواده های کارکنان یکی از مولفه های مهم تعلق سازمانی است.

DSC08892

آیین تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مسکونی پارس جم.

اصلی

تحویل موقت ساختمان چندمنظوره پروژه بیمارستان توحید به بهره بردار.