افزایش تولید گاز در شرکت پالایش گازفجرجم نسبت به مدت مشابه سال گذشته

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
01 اسفند 1397
دیدگاه ها:
13971215

مهندس نجفي در نشست ماهيانه خود با سرپرستان شركت از افزايش توليد گاز در شركت پالايش گازفجرجم نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم،نجفی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید پالایشگاه 70 میلیون متر مکعب در روز است که تاکنون در حدود 2 میلیارد متر مکعب نسبت به مدت مشابه افزایش تولید داشته ایم.
وی افزود: طی برنامه ریزهای صورت گرفته در سال آینده نیز دریافت خوراک از پارس جنوبی ادامه خواهیم داد و تلاش خواهیم کرد روزانه 50 میلیون متر مکعب گاز عسلویه را جهت تصفیه وارسال به خط لوله سراسری دریافت کنیم.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اهمیت تعمیرات اساسی ،خواستار تسریع در روند تعیین پیمانکار و انجام مقدمات لازم برای سال آینده شد.
وی گفت:چنانچه خوراک پالایشگاه تامین شود این شرکت آمادگی تولید وتصفیه حداکثری گاز را دارد و تمهیدات لازم در این زمینه به خوبی اندیشیده شده است. /

مطالب مرتبط

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.

آزمایشگاه

سنجش انطباق مواد اولیه واحد های عملیاتی پالایشگاه با استانداردهای روز دنیا

نرم افزار حمل و نقل

معرفی سامانه جامع مدیریت هوشمند حمل‌ونقل و ماشین‌آلات.

مدیرعامل

تامین خوراک جدید پالایشگاه فجرجم از میدان گازی پازن