افزایش 7 درصدی میعانات گازی شرکت پالایش گازفجرجم در سال گذشته

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
26 خرداد 1399
دیدگاه ها:
139903261

مهندس عبدالصمد نجفي اظهار داشت: ميزان توليد ميعانات گازي شركت پالايش گازفجرجم در سال گذشته 7 درصد نسبت به مدت مشابه در سال ماقبل آن (1397) افزايش نشان مي دهد.

مهندس عبدالصمد نجفی اظهار داشت: میزان تولید میعانات گازی شرکت پالایش گازفجرجم در سال گذشته 7 درصد نسبت به مدت مشابه در سال ماقبل آن (1397) افزایش نشان می دهد.
وی افزود: میعانات گازی این شرکت از طریق یک خط لوله به پایانه صادراتی پالایشگاه در بندرسیراف منتقل می شود واز آن جا به مناطق مختلف کشور ارسال می گردد.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با اشاره به تولید گاز طبیعی خاطرنشان کرد: این شرکت در سال گذشته همچنین یک درصد افزایش تولید نسبت به مدت مشابه در سال 1397 داشته است که این امر نشان دهنده ی پویایی و تلاش مضاعف کارکنان در یکی از قدیمی ترین پالایشگاه های گاز کشور است.
ال پی جی نیز از دیگر محصولات ارزشمند شرکت پالایش گازفجرجم محسوب میشود که همچنان تولید می شود واز طریق تانکر به نقاط مختلف کشور ارسال می گردد.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه