انتخاب شرکت پالایش گازفجرجم بعنوان “شرکت پالایش گاز برگزیده” درهمایش تولید پایدار
به دنبال رشد 600 درصدي تعداد مقالات ارسالي شركت پالايش گازفجرجم در همايش علمي توليد پايدار گاز، اين شركت از سوي كميته راهبري همايش بعنوان "شركت پالايش گاز برگزيده" شناخته شد و تنديس زرين همايش را دريافت كرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، این موفقیت بزرگ علمی طی لوحی مکتوب از سوی مدیرهماهنگی و نظارت بر تولید به مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم اعلام گردید.
متن کامل به شرح ذیل می باشد:
جناب آقای عبدالصمد نجفی
مدیرعامل محترم شرکت پالایش گازفجرجم
اعتلای صنعت پالایش گاز کشور،مدیون تلاش خالصانه مدیران و متخصصانی است که دانش، تخصص و عمر گرانبهای خود را سرمایه ای برای سربلندی وسازندگی ایران اسلامی قرار داده اند.
با عنایت به مشارکت فعال همکاران شرکت پالایش گازفجرجم در ارائه وارسال مقالات به چهارمین همایش تولید پایدار گاز و رشد 600 درصدی تعداد مقالات ارسالی آن شرکت نسبت به همایش پیشین ، بر اساس نظر کمیته راهبری همایش ،شرکت پالایش گازفجرجم بعنوان شرکت پالایش گازبرگزیده شناخته شد که بدینوسیله مراتب سپاسگذاری از مشارکت فعالانه کلیه مدیران و متخصصین ان شرکت محترم اعلام می گردد.
توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف استراتژیک صنعت پالایش گاز از خداوند منان خواهانم .
غلامرضا بهمن نیا
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید