انتشارعمومی فعالیت های صورت گرفته یک ضرورت است

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
15 فروردین 1401
دیدگاه ها:
140101153

مدیر مهندسی و توسعه شرکت پالایش گازفجرجم در نشست هفتگی تولید، با اشاره به مجموعه تلاش های صورت گرفته در سال گذشته تاکید کرد: انتشارعمومی زحمات همکاران توسط روابط عمومی یک ضرورت است.

وی گفت: فعالیت خبری روابط عمومی طی سال گذشته و بخصوص در زمان بازدید معاون محترم وزیر بسیار محسوس بود و ما نیازمند رویکرد جدید و مضاعف در انتشار اخبار و فعالیت های صورت گرفته در سال جدید هستیم.
 مهندس اله وردی ابراز امیدواری کرد مجموعه سرپرستان و واحدهای مختلف اهمیت این موضوع را برای زیرمجموعه خود تشریح کنند و در ارسال فعالیت های خود به روابط عمومی و تحلیل سیستم ها همکاری لازم را داشته باشند.
 وی ادامه داد: خوشبختانه گزارش عملکرد سال گذشته برخی از واحدها به تحلیل سیستم ها رسیده است و این گزارش می تواند مبنای تولید محتوای بخش خبر روابط عمومی نیز باشد.
 مدیر مهندسی و توسعه شرکت پالایشگازفجرجم اظهار داشت: همه نیروی انسانی شرکت در تمامی بخش ها طی سال گذشته از خود تلاش ماندگار برجای گذاشتند و این مسئله مورد توجه معاون محترم وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در سفره یک روزه ایشان به پالایشگاه نیز قرار داشت.
 گفتنی است طی سال 1400 نزدیک به 220 خبر از فعالیت های صورت گرفته در سطوح مختلف شرکت، توسط بخش خبر روابط عمومی منتشر شد.
 حوزه نفوذ خبرهای منتشر شده علاوه بر رسانه های داخلی، در شبکه های مجازی و رسانه های ملی نیز بسیار محسوس بوده است.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه