انجام اولین دوره بازررسی و تعمیرات توربین های گازی هیتاچی H-25 در شرکت پالایش گاز فجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
04 مهر 1396
دیدگاه ها:
13960741

اولین دوره تعمیرات اساسی هشت هزار ساعته ویژه توربین های گازی نیروگاه جدید، با موفقیت در سطح شرکت پالایش گاز فجر جم به انجام رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم ، توربین های گازی هیتاچی H-25 یکی از تجهیزات حیاتی نیروگاه جدید و پالایشگاه می باشد که برای پایداری تولید و تداوم فرآیند نیازمند آن است به صورت دقیق و بهینه فعالیت کند.
به همین منظور با توجه به استاندارد توربین های گازی هیتاچی، اولین دوره بازرسی و تعمیرات این تجهیزات پس از 8000 ساعت فعالیت با همکاری واحد های تعمیرات و آموزش انجام پذیرفت.
با توجه به پیچیدگی و تخصصی بودن فرآیند بازرسی و تعمیرات و تجربه نخست شرکت پالایش گاز فجرجم شرایط برای حضور متخصصان خبره در این حوزه فراهم گردید و در طی یازده مرحله با حضور متخصصان پالایشگاه نفت تهران و اساتید برجسته کشور آموزش عملیات بازرسی و تعمیرات توربین های گازی انجام شد.
در طی این فرآیند قسمت های مختلف اجزای توربین مانند محفظه های احتراق توربین، سیستم فیلتر روغن های هیدرولیک، سیستم های کنترلی، سیستم های هیدرولیک، مورد بررسی قرار گرفت و همچنین با کمک روش RCA وضعیت خرابی یا شکستگی های احتمالی اجزای توربین مورد بازبینی دقیق قرار گرفت ،سپس هرگونه نقص و عیب های احتمالی سیستم رفع و توربین مجددا در مدار قرار گرفت.
بهره گیری از توانمندی نیروهای متخصص داخلی در راستای اقتصاد مقاومتی و کسب تجربه و آموزش عملی نیروهای پالایشگاه در حین فرآیند دو دستاورد بزرگ در این عملیات محسوب می شود، چرا که فرآیند بازبینی و تعمیر توربین های گازی هیتاچی با هزینه بسیار کمتر توسط نیروهای داخلی انجام پذیرفت و همچنین برای تعمیرات بعدی نیازی به نیروی متخصص خارج از پالایشگاه نخواهد بود.
پیشتازی واحد تعمیرات در سرویس کامل توربین گازی هیتاچی و فراهم کردن شرایط لازم برای بهره گیری مناسب از متخصصان داخلی و تعاملی سازنده با واحد آموزش زمینه ساز موفقیت هرچه بیشتر این فرآیند گردیده است.
 انتظار می رود با تعامل و همکاری سازنده واحدهای مختلف پالایشگاه با یکدیگر زمینه هرچه بیشتر تسریع در فرآیندها و بهبود عملکرد حاصل شود

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه