انجام نظرسنجی علمی از کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم
سجاد بهزادی گفت: نظرسنجی یکی از معمول ترین شیوه های سنجش افکار است و در واقع نیازها و کمبودهای هر سازمان، با تحقیق و نظرسنجی روشن می شود ولذا ما در این نمایشگاه از این فرصت نیز استفاده خواهیم کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم ؛ بهزادی خاطرنشان کرد: افکار عمومی یکی از مهم ترین موضوعات در علوم اجتماعی است که بر همین اساس نیز تلاش خواهیم کرد به صورت دقیق وعلمی از کارکنان ومدیران شرکت کننده در نمایشگاه نظر خواهی انجام دهیم.
وی افزود: فرم نظر سنجی نیز تهیه شده است و نمونه های ما نیز بر اساس تعداد افراد شرکت کننده در نمایشگاه بین المللی نفت وگاز بدست خواهد امد و از تمامی کارکنان می خواهیم ما را در این امر یاری دهند.
این کارشناس ارشد علوم اجتماعی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به خروجی این نظر سنجی اظهارداشت: طبق برنامه بعد از جمع اوری نمونه ها آنها را آنالیز کرده و ضمن بدست امدن آمار مورد نظر در حوزه های مختلف تحلیل محتوای دقیقی نیز به مدیران امر ارایه خواهد شد.
وی تصریح کرد: این نظرسنجی سعی دارد نظرات کارکنان را درباره مسائل مختلف نمایشگاه نفت وگاز امسال، برای مسئولان و نهادهای مربوطه نشان دهد و اطلاعات لازم را برای تصمیم گیری در اختیارشان قرار دهد و ارتباطی بین کارکنان و مسئولان باشد.
بهزادی گفت: نباید از نظر دور داشت که در سیاستگذاریها و تصمیمگیریهای کلان سازمان ها معمولا این کارشناسان هستند که با شرکت در نظر سنجی ها ، موضوع را از جنبههای مختلف آماده بررسی کرده تا در سطوح عالی در مورد آن تصمیمگیری شود.
وی یادآور شد: بر اساس این واقعیت پس از انجام هر برنامه مهم و قابل توجه که در شرکت پالایش گازفجرجم انجام میگیرد با نظر رییس روابط عموم ومشاور از نظر سنجی دقیق وعلمی بهره خواهیم برد.