اولین نشست سرپرستان شرکت در سال 1400

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
17 فروردین 1400
دیدگاه ها:
140001171

اولين جلسه سرپرستان شركت در سال جديد با حضور مهندس نجفي مديرعامل محترم و روساي واحدهاي مختلف شركت به صورت آنلاين برگزار گرديد.

در ابتدای این نشست مهندس نجفی با تشریح برخی فعالیت های صورت گرفته در سال 1399 و موفقیت های بدست آمده ؛اظهار داشت: همه اجزائ شرکت در تمامی بخش ها در موفقیت های کسب شده نقش مهمی داشته اند و در ابتدای سال 1400 لازم می دانم از تمامی مجموعه پالایشگاه تقدیر و تشکر کنم.
پاسخگویی روسا و سرپرستان نسبت به مطالبات کارکنان و رضایتمندی آنها یکی از اهداف مهم این نشست است و اگر طرح مشکلی می شود همه باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
سرپرستان محترم تلاش کنند در سال 1400 با درایت و پیگیری بیشتری به مطالبات نیروهای انسانی زیر مجموعه خود فکر کنند و نگذارند یک مشکل همکار ما مدت ها بر زمین بماند.
طولانی شدن مشکلات کارکنان؛بی انگیزگی به دنبال خواهد داشت و سزاوار نیست همکار عزیزی که تمام وجودش را در اختیار تولید و تلاش مضاعف قرار داده است بدون روحیه در محل کار حاضر باشد.
امسال نیز از سوی مقام معظم رهبری به سال”تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها” نامگذاری شده و همه ما باید برنامه ریزی های خود را منطبق بر تحقق این شعار قرار دهیم و مانند سال گذشته که جهش تولید به معنای واقعی کلمه در این شرکت محقق شد در سال جاری نیز پشتیبانی های خود را در این راستا دوچندان کنیم.
در سال 1399 در بخش های مختلف فنی،عملیاتی وپشتیبانی کارهای بزرگی صورت گرفت و همه تلاش کنند با نظارت بیشتر در سال جدید این روند را همچنان تقویت کرده و در مسیر مانع زدایی از برخی مشکلات موجود گام بردارند.
در راستای رضایتمندی بیشتر؛ کارکنانی که از منازل تایپ  در شهرک مسکونی توحید استفاده می کنند اگر مایل هستند می توانند با درخواست خود و بررسی در کمیته مسکن نسبت به تحویل منازل بهتر اقدام کنند و این موضوع با حسن نظر بیشتر توسط سرپرستان دنبال شود.
در شرکت ما 350 نفر از کارکنان دارای بیماری زمینه ای هستند و این امر سبب شد برنامه های خوبی در سال گذشته در راستای کاستن از سطح هشدار سلامتی کارکنان انجام شود و با توجه به شرایط کرونایی در سال 1400 نیز اداره HSE می بایست نسبت به سلامت کارکنان شرکت برنامه های خود را با جدیت دنبال کند.
دستاوردهای شرکت بدون داشتن نیروی انسانی سالم محقق نمی شود و همه ما وظیفه داریم از نظر روحی و جسمی به نیروی انسانی بیشتر توجه کنیم تا انشالله در سال 1400 شاهد پویایی و شادابی بیشتری در مجموعه باشیم.
گفتنی است در این نشست که جمعی از سرپرستان واحدهای مختلف نیز صحیت کردند؛مطالبات کارکنان در حوزه های مختلف از جمله مسکن،اینترنت منازل مسکونی،پاداش های مالی به کارگران تعمیرات اساسی،سرویس های حمل و نقل بین شهری ،پلاژ بندر سیراف و… مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه