بارگیری ۸ محموله کشتی در پایانه صادراتی شرکت پالایش گازفجرجم در بندر سیراف

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
07 اسفند 1403
دیدگاه ها:
IMG_2203

از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون ، شاهد بارگیری ایمن ۸ محموله کشتی در این پایانه بودیم.

از ابتدای سال جاری تا کنون:

بارگیری ۸ محموله کشتی در پایانه صادراتی شرکت پالایش گازفجرجم در بندر سیراف

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجر جم؛ رئیس پایانه صادراتی شرکت در بندر سیراف گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون ، شاهد بارگیری ایمن ۸ محموله کشتی در این پایانه بودیم.

وی افزود: این کشتی ها به مقدار ۲ میلیون و ۳۴۴ هزار و ۲۹۲ بشکه میعانات گازی تولیدی شرکت را به مقاصد تعریف شده بارگیری و ارسال کردند.

گفتنی است پالایشگاه فجر جم از ابتدای راه‌اندازی به‌طور میانگین روزانه حدود ۶۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید می‌کند که این میعانات توسط خط لوله ۱۰ اینچ از فاصله تقریبی ۵۷ کیلومتری منتقل و در مخازن بندر سیراف که دارای ظرفیت تقریبی ۱۶۰ هزار مترمکعب، معادل یک میلیون بشکه است، ذخیره‌سازی می‌شود.

این میعانات پس از رسیدن به حد نصاب ظرفیت بارگیری یک کشتی، بر اساس درخواست‌های خارجی یا داخلی عملیات انتقال از مخازن به تأسیسات ساحلی و از تأسیسات ساحلی به گوی شناور انجام می‌شود.

مطالب مرتبط

مدیرعامل (2)

حمل و نقل جایگاه لجستیک در فجرجم دارد.

سرپرست حمل و نقل

بیش از ۳ هزار نفر ساعت خدمت رسانی امور حمل و نقل در جنگ ۱۲ روزه

الکتروموتور

الکتروموتور ۱۲۰۰ کیلووات داخلی با موفقیت نصب و راه‌اندازی شد.

photo22757361639

تقدیراز پژوهشگر فعال طرح نظام در هفته پژوهش

photo22727006489

الکترونیکی شدن ۳۱ فرم پرکاربرد سازمانی در شرکت پالایش گاز فجر جم

DSC00071

راه‌اندازی موفقیت‌آمیز سیستم اسکادا در شرکت پالایش گاز فجر جم