برای اولین بار پس از سه دهه: تعوض پوشش خط ۴۸ اینچ گاز خروجی پالایشگاه فجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
27 آبان 1402
دیدگاه ها:
14020829

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم، از تعویض پوشش خط ۴۸ اینچ گاز خروجی این شرکت خبر داد.

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم، از تعویض پوشش خط ۴۸ اینچ گاز خروجی این شرکت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید محمد مهدی هاشمی اظهار داشت: در طول زمان و پس از سه دهه، خط ۴۸ اینچ گاز اصلی پالایشگاه دچار خوردگی شده و عملیات تعویض پوشش این خط در دستور کار قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: همکاران ما در واحد تعمیرات و بازرسی فنی الزام تعویض پوشش این خط را تشخیص داده اند وانشالله عملیات این پروژه مهم ۶ ماه به طول خواهد انجامید.

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با اشاره به اهمیت این خط ۴۸ اینچ برای پالایشگاه خاطرنشان کرد: تمام گاز پالایش شده شرکت از این طریق به شبکه سراسری منتقل می شود و ایمن بودن آن یک ضرورت است.

وی ادامه داد: طول این خط لوله ۱۴۰۰ متر است و برای جلوگیری از پیشرفت خوردگی و آسیب ندیدن بیش تر خط، عملیات تعویض پوشش با دقت و ایمنی بالا در حال انجام است.

مطالب مرتبط

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

شنا

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در المپیاد وزارت نفت

خدری 2

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.