بررسی 10 پروژه وپایان نامه پژوهشی در سال جاری

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
02 دی 1396
دیدگاه ها:
13961021

رئیس واحد پژوهش شرکت پالایش گازفجرجم گفت: این شرکت در سال جاری 10 پروژه و پایان نامه پژوهشی را با موضوعات فنی و منابع انسانی مورد بررسی قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم،مجتبی مشتعل خاطرنشان کرد: در سال جاری 5 زنگ پژوهش نیز با حضور کارکنان شرکت برگزار شد که مورد استقبال نیز قرار گرفت و 8 پروژه نیز آماده طرح و تصویب در شورای پژوهشی شرکت می باشد.
وی از آمادگی واحد پژوهش پالایشگاه جهت شرکت فعال در چهارمین همایش تولید پایدار گازدر تهران خبرداد و اظهار داشت: کلیه افرادی که آثار خود را به این همایش برسانند مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
گفتنی است مهندس فرهنگ مدیرعامل شرکت نیز در گذشته با اشاره به اقدامات بسیار خوبی که در پالایشگاه صورت می گیرد بر مستندسازی علمی و ارایه آنها در قالب مقالات استاندارد پژوهشی تاکید کرده بود.

مطالب مرتبط

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

شنا

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در المپیاد وزارت نفت

خدری 2

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.