برنامه‌های جدید شرکت ملی گاز در افزایش تولید

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
03 بهمن 1403
دیدگاه ها:
photo16551794622

سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از برنامه‌های جدید در حوزه انرژی و افزایش تولید گاز خبر داد و گفت: با مجموعه اقدام‌هایی که امسال برای افزایش تولید گاز انجام شد، رکوردهای بی‌سابقه‌ای در انتقال روزانه آن رقم خورد.

برنامه‌های جدید شرکت ملی گاز در افزایش تولید

سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از برنامه‌های جدید در حوزه انرژی و افزایش تولید گاز خبر داد و گفت:

با مجموعه اقدام‌هایی که امسال برای افزایش تولید گاز انجام شد، رکوردهای بی‌سابقه‌ای در انتقال روزانه آن رقم خورد.

امسال برای نخستین‌بار، شخص رئیس‌جمهوری با جدیت تمام، موضوع ناترازی انرژی و اهمیت مدیریت مصرف آن را در نشست‌های متعدد هیئت دولت پیگیری کرد، ضمن آنکه این مهم با حساسیت ویژه‌ای در نشست‌های سران قوا نیز بررسی شد.

برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ملی همیار گاز در کشور، پویش ۲ درجه کمتر، پویش صرفه‌جویی ۱۰ درصدی به کمک صنایع بزرگ کشور، تولید و پخش برنامه‌های متنوع آموزشی با همکاری صداوسیما، تبلیغات محیطی، همراهی ائمه جمعه و جماعات، تقویت بورس انرژی و همراهی مردم به‌رغم چالش‌های موجود، وضعیت فعلی شبکه گازرسانی را نسبت به پارسال پایدارتر کرد.

مطالب مرتبط

1

برگزاری آیین بزرگداشت سالروز ورود تاریخی رهبر انقلاب

حمید خدری

تولید بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب گاز در شرکت پالایش گازفجرجم

DSC04331

طرح زیباسازی محیط صنعتی شرکت با هنر نقاشی.

photo23783598079 (1)

مصرف بیش از ۱۹ میلیارد مترمکعب در یک ماه/ تولید بیش از یک میلیاردو ۵۰۰ میلیون متر مکعب در شرکت پالایش گازفجرجم

DSC04276

پایداری ارتباطات رادیویی پالایشگاه گاز فجر جم با نگهداری تخصصی ۱۱ دکل مخابراتی

DSC04222

استقرار دستگاه ام‌آر‌آی بیمارستان توحید در کمتر از ۶ ماه آینده