برگزاری سمینار آموزشی پدافند غیرعامل

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
24 آبان 1396
دیدگاه ها:
139608241

سمینار آموزشی کلیات پدافند غیر عامل با رویکرد مدیریت بحران به میزبانی شرکت پالایش گازفجرجم در محل سالن آمفی تئاترمرکز آموزش شهید بهشتی جم برگزار شد.

در این سمینار مهندس فرهنگ مدیرعامل شرکت با اشاره به ضرورت توجه بیشتربه مقوله پدافند غیر عامل در مراکز صنعتی از جمله پالایشگاه جم اظهار داشت: تقویت اهداف پدافند غیرعامل از چندین منظر برای اماکن صنعتی یک اولویت است.
در این سمینار فرماندار شهرستان نیز طی سخنانی کوتاه خواستار آموزش فراگیر موضوعات مرتبط با پدافند غیر عامل در سطح شهرستان جم شد.
این سمینار که با حضور اعضاء کمیته بحران پالاشگاه و شهرستان جم  برگزار گردید دکتر گیوه چی نیز به تشریح اصول و مبانی پدافند غیرعامل و استتار و اختفا وفریب پرداخت.
مرزبندی بین نظامی گری و مدیریت در پدافند غیرعامل و استراتژی انهدام مراکز ثقل وتئوری  از دیگر موضوعات مطرح شده در این سمینار بود.
این سمینار توسط  آموزش  HSE  و واحد آموزش شرکت پالایش گازفجرجم  برنامه ریزی شده بود و جمعی از مسئولین شهرستان نیز در ان حضور داشتند.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه