برگزاری مانور جامع پدافندی در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
30 آذر 1400
دیدگاه ها:
140009301

مانور جامع پدافندی  با سناریو "آتش سوزی مخازن" پایانه صادراتی شرکت در بندر سیراف برگزار گردید

برگزاری مانور جامع پدافندی در شرکت پالایش گازفجرجم
رئیس واحد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت پالایش گاز فجر جم اظهار داشت: مجموعه پایانه بندر سیراف متشکل از دو بخش مخازن و تاسیسات می باشد که این مانور در بخش مخازن برگزار شد.
وی ایجاد آمادگی کلیه ارکان شرکت جهت مقابله با حوادث مشابه و هماهنگی کلیه گروه ها و واحد های درون سازمانی و برون سازمانی جهت مقابله با حوادث را از اهداف این مانور برشمرد.
مهندس علی سینایی با اشاره به اهمیت یافتن نقاط قابل بهبود ، مشکلات و موانع در مقابله با حوادث در مانور برگزار شده خاطرنشان کرد: در این مانور شرایط وضعیت مسیر ها ، ابزارهای ارتباطی مابین گروه های حاضر در بندر سیراف ، کمیته بحران ، واحدهای پشتیبانی درون سازمانی و برون سازمانی مورد محک قرار گرفت.
گفتنی است این مانور با حضور مهمانانی از سازمان پدافند غیر عامل کشوری ، وزارت نفت ، شرکت ملی گاز و با مشارکت گروه های آتش نشانی امداد و نجات از منطقه ویژه انرژی و اقتصادی پارس، شهرداری بندر سیراف ، بیمارستان توحید جم و هماهنگی با کلیه شرکت های معین حاضر در منطقه ذینفعان بالادستی و پایین دستی شرکت پالایش گاز فجر جم پیاده سازی و اجرا گردید.

مطالب مرتبط

توکلی2

۷۶ درصد منابع گاز در جنوب کشور و بیش از ۹۰ درصد مصرف در مناطق شمالی و مرکزی ‌

بازدید جولایی از سایت

پروژه بازسازی واحدهای شیرین سازی در پالایشگاه جم باعث افتخار کشور است.

اله وردی

گام‌های پیوسته پالایشگاه فجر جم برای ارتقای بهره‌وری

خدری

خدمت به خانواده های کارکنان یکی از مولفه های مهم تعلق سازمانی است.

DSC08892

آیین تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مسکونی پارس جم.

اصلی

تحویل موقت ساختمان چندمنظوره پروژه بیمارستان توحید به بهره بردار.