بومی سازی سیستم های کنترلی مولدهای برق پالایشگاه با کمک شرکت های توانمند داخلی

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
21 اردیبهشت 1404
دیدگاه ها:
photo18604135083 (1)

حضور در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز فرصت مناسبی برای شناسایی آخرین دستاوردها و همچنین یافتن منابع داخلی و خارجی تأمین قطعات صنعتی بود.

بومی سازی سیستم های کنترلی مولدهای برق پالایشگاه با کمک شرکت های توانمند داخلی

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجرجم؛ رئیس تعمیرات برق گفت: حضور در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز فرصت مناسبی برای شناسایی آخرین دستاوردها و همچنین یافتن منابع داخلی و خارجی تأمین قطعات صنعتی بود.

وی دادمه داد: از طرفی در این نمایشگاه شاهد طیف گسترده‌ای از محصولات و خدمات مرتبط با صنعت برق از جمله تجهیزات تولید برق، سیستم‌های روشنایی، کابل‌ها، تجهیزات حفاظتی ضد انفجار ، ابزارهای الکتریکی و ماشین‌های دوار، شامل پمپ‌ها، کمپرسورها، و توربین‌ها، با تمرکز بر بهره‌برداری و تعمیرات بودیم.

مهندس احمد حسین محمدپور افزود: علاوه بر این با توجه به چالش های تعمیرات اساسی توربین های گازی و بنا به دستور و پیشنهاد مدیرعامل محترم در خصوص بومی سازی سیستمهای کنترلی مولدهای برق پالایشگاه نشست های تخصصی با شرکت های توانمند و شرکت های دانش بنیان در این حوزه انجام شد.

وی تصریح کرد: نشست های ما در این نمایشگاه، فرصتی را فراهم نمود تا با تبادل نظر و شناخت و ارتباط کامل در آینده بتوانیم از خدمات این شرکت ها در راستای تامین برق و تولید پایدار استفاده کنیم.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه