تخصیص ۱۸۸ میلیارد تومان برای بازسازی و توسعه بیمارستان توحید جم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
29 مرداد 1401
دیدگاه ها:
140105291

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با اشاره به ضرورت بازسازی و تعمیرات اساسی بیمارستان توحید جم اظهار داشت: با پیگیری های بعمل آمده وموافقت مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران، نزدیک به ۱۸۸ میلیارد تومان برای این امر تخصیص داده شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید محمد مهدی هاشمی تصریح کرد: این پروژه مهم از محل اعتبارات شرکت ملی گاز ایران و به مدت ۲۰ ماه با نظارت پالایشگاه جم اجرا خواهد شد.
وی افزود: به دنبال اجرای این پروژه، ۱۵۵۰ متر مربع از زیربنای فعلی مورد بازسازی قرار خواهد گرفت و همچنین توسعه ای به میزان ۳۰۳۰ متر مربع  نیز انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم در مورد اضافه نمودن ابنیه جدید نیز خاطرنشان کرد: در این پروژه ۱۸۰۰ متر مربع ابنیه جدید برای افزایش فضای اتاق های عمل جراحی و استریل، آشپزخانه و غذاخوری،رختشوی خانه وساختمان بیماری های واگیر احداث می گردد.
وی اضافه کرد: در نتیجه اجرای این طرح، افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت اتاق های عمل جراحی، افزایش 50 درصدی ظرفیت بخش مراقبت های ویژه قلبی و زایشگاه وافزایش ۲۰ درصدی ظرفیت اورژانس به همراه قابلیت پذیرش بیماران نوزاد شاهد خواهیم بود.
مهندس هاشمی با اشاره به جامعه آماری استفاده کنندگان از خدمات بیمارستان توحید جم گفت: علاوه بر شرکت های زیر مجموعه وزارت نفت، مردم بومی شهرستان و مناطق پیرامون نیز از این بیمارستان خدمات می گیرند و کیفیت بخشی به این خدمات یک ضرورت است.
وی ابراز امیدواری کرد: با انجام این پروژه دغدغه کارکنان، خانواده های ساکن و مردم شریف شهرستان جم در حوزه درمان کاهش یابد و خدمات پزشکی و درمانی منطقه به شکل مطلوب تری ارائه شود

مطالب مرتبط

شنا

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در المپیاد وزارت نفت

خدری 2

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.

آزمایشگاه

سنجش انطباق مواد اولیه واحد های عملیاتی پالایشگاه با استانداردهای روز دنیا