تعمیرات اساسی حوضچه های لاگون در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
10 شهریور 1403
دیدگاه ها:
اله وردی

حوضچه های لاگن در شرکت پالایش گازفجرجم به دلیل ذخیره پساب های صنعتی حاوی مواد هیدروکربوری است که در درازمدت نیاز به تخلیه ، بازرسی و در صورت نیاز تعمیرات اساسی دارند.

در راستای حفاظت از محیط زیست:

تعمیرات اساسی حوضچه های لاگون در شرکت پالایش گازفجرجم

مدیر عملیات شرکت پالایش گازفجرجم از تعمیرات اساسی حوضچه لاگون این شرکت در راستای حفاظت از محیط زیست خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، حمید اله وردی خاطرنشان کرد:تعمیرات اساسی حوضچه لاگون یا همان استخر جمع آوری آبهای آلوده مراحل پایانی خود را طی می کند و حتی یک قطره آب آلوده وارد زمین نخواهد شد.

وی ادامه داد: حوضچه های لاگن در شرکت پالایش گازفجرجم به دلیل ذخیره پساب های صنعتی حاوی مواد هیدروکربوری است که در درازمدت نیاز به تخلیه ، بازرسی و در صورت نیاز تعمیرات اساسی دارند.

مدیر عملیات افزود: ابتدا محتویات مایع حوضچه لاگون A جابجا و تخلیه گردید و سپس با توجه به نیاز به مقاوم سازی بدنه دیواره سمپ میانی دو حوضچه ابتدا نسبت به تمیزکاری و سپس زدودن چربی های دیواره از طریق سندبلاست اقدام گردیده است.

وی تصریح کرد: این عملیات در شرایط آب و هوایی بسیار گرم و با رعایت نکات ایمنی و محیط زیستی صورت پذیرفته است واجازه نخواهیم داد حتی یک قطره آلودگی به زمین برسد.

گفتنی است مطابق طراحی پالایشگاه، برای جمع آوری و ذخیره پساب های آلوده صنعتی حاصل از عملیات های فرآیندی دو حوضچه لاگون هریک به حجم حدود ۹ هزار مترمکعب احداث و مورد استفاده قرارگرفته است.

مطالب مرتبط

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.

آزمایشگاه

سنجش انطباق مواد اولیه واحد های عملیاتی پالایشگاه با استانداردهای روز دنیا

نرم افزار حمل و نقل

معرفی سامانه جامع مدیریت هوشمند حمل‌ونقل و ماشین‌آلات.

مدیرعامل

تامین خوراک جدید پالایشگاه فجرجم از میدان گازی پازن