تعمیرات روزمره ونگهداری توربو ژنراتورها و توربو کمپرسورها در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
26 خرداد 1399
دیدگاه ها:
139903261

مديرعامل شركت پالايش گازفجرجم گفت:كاركنان متخصص اين شركت توانايي تعميرات روزمره ونگهداري توربو ژنراتورها و توربو كمپرسورهايي دارند كه براي توليد پالايشگاه بسيار حائز اهميت است.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم،مهندس نجفی تصریح کرد: توربو ژنراتورهای الیمپوس(OLYMPUS)، توربو کمپرسورهای اوان(AVON) و توربو ژنراتورهای هیتاچی دارای کارکردهای مهمی در روند تولید پالایشگاه هستند و برای ادامه کار خود نیاز به برنامه ریزی دقیق تعمیراتی و نگهداری دارند.
وی افزود: اکنون بازدید دوره ای مجموعه توربوژنراتورهای الیمپوس با توان اسمی تولیدی حدود20 مگاوات برق در یک ساعت، توسط کارشناسان این شرکت انجام می شود و سبب کارایی بهتر و بهینه تر دستگاه ها شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم ادامه داد: خوشبختانه تمام بازدید های دوره ای این ژنراتورها در داخل پالایشگاه صورت پذیرفته و نیازی به ارسال توربین به خارج از پالایشگاه نمی باشد و فقط در زمان ارسال توربین برای انجام تعمیرات اساسی 24000 ساعته، این توربین ها با عقد قرارداد و تحت پیمان به پیمانکاران سپرده خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به مجموعه توربوکمپرسورهای ” اوان “شرکت نیز گفت: این توربو کمپرسورها نیز با توان اسمی تولیدی حدود 11 تا 13 مگاوات از دیگر دستگاههایی است که علیرغم نبود برنامه بازدید دوره ای برای این توربین ها، با توجه به تجربه کاری موجود برای این توربین ها بازدید های دوره ای 4000 و 8000 ساعته در نظر گرفته شده است تا از سلامت قطعات توربین و اجزاء مرتبط با کار توربین مطلع گردیده و به موقع بتوانیم از آسیب رسیدن جدی به این دستگاه های بسیار گرانقیمت پیشگیری نماییم.

مطالب مرتبط

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

شنا

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در المپیاد وزارت نفت

خدری 2

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.