جابجایی مبدل سرماسازی(چیلر) ۶۵ تنی در پالایشگاه فجر جم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
29 مرداد 1404
دیدگاه ها:
IMG_0521

این عملیات مهم برای اولین بار در تاریخ این شرکت و با هدف راه‌اندازی مجدد و بهینه‌سازی یکی از واحد‌های پالایشی در حال انجام می باشد.

جابجایی مبدل سرماسازی(چیلر) ۶۵ تنی در پالایشگاه فجر جم؛ گامی مهم برای احیاء تکمیل ظرفیت تولید به شمار می رود.

به گزارش روابط عمومی؛ مدیر عملیات شرکت پالایش گاز فجر جم از آغاز این عملیات پیچیده برای اولین بار با اتکا به دانش نیروهای داخلی خبر داد.

 حمید اله وردی، از آغاز انجام عملیات جابجایی دو دستگاه مبدل سرماسازی(چیلر) ۶۵ تنی در این شرکت خبر داد.

وی ادامه داد: این عملیات مهم برای اولین بار در تاریخ این شرکت و با هدف راه‌اندازی مجدد و بهینه‌سازی یکی از واحد‌های پالایشی در حال انجام می باشد.

اله وردی در تشریح جزئیات این طرح گفت: «جابجایی این مبدل ها ، در راستای تکمیل ظرفیت تولید در واحدهای شیرین‌سازی و برای افزایش پایداری فرآیند تولید گاز، به ویژه در فصل زمستان طراحی ، برنامه ریزی و مراحل اجرایی آن آغاز گردیده است.

وی افزود: «این چیلر با دارا بودن بیش از هزار تیوب در ابعاد سه‌چهارم اینچ، نقش بسیار مؤثرو حیاتی در کاهش دمای گاز در فرآیند شیرین‌سازی ایفا می‌کند و وجود آن برای ادامه تولید با کیفیت و پایدار ضروری است.

مدیر عملیات شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد: این عملیات سنگین و حساس با استفاده کامل از دانش، تخصص و توان نیروهای داخلی شرکت و توسط پیمانکار با به کارگیری ماشین‌آلات پیشرفته و سنگین‌ از جمله جرثقیل ۳۶۰ تنی انجام و پیش‌بینی می‌شود این پروژه مهم پیش از اتمام عملیات تعمیرات اساسی سالیانه واحدهای پالایشگاه به سرانجام برسد.

وی ادامه داد: اجرای این پروژه بهینه‌سازی، امکان استفاده حداکثری از ظرفیت واحدهای شیرین‌سازی در تصفیه و تولید گاز را فراهم خواهد کرد.

اله وردی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل این پروژه، شرکت پالایش گاز فجر جم بتواند نسبت به احیاء ظرفیت تولید خود که همراه با افزایش حدود ۱۰ درصد بیش از شرایط فعلی خواهد بود ، گامی مهم در جهت پالایش پایدار گاز و افزایش بهره‌وری فراهم کند.

مطالب مرتبط

اصلی

تحویل موقت ساختمان چندمنظوره پروژه بیمارستان توحید به بهره بردار.

تقدیر پزشکیان بابات خاموشی مشعل

قدردانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت برای سرعت در جمع‌آوری گازهای مشعل.

{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

برداشت آب از سد باغان در آینده نزدیک

آتش نشانی

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم.

photo21695214034

پیشرفت ۴۰ درصدی در بازسازی ردیف دو واحد شیرین‌سازی شرکت پالایش گاز فجر جم

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور