خودارزیابی به توسعه و ایجاد فرصت¬های تعالی سازمانی کمک می کند

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
27 دی 1400
دیدگاه ها:
default-featured-image

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم مهندس عبدالصمد نجفی در مراسم افتتاح جلسه خودارزیابی نشان تعالی HSE گفت: خودارزیابی به توسعه و ایجاد فرصت­های تعالی سازمانی کمک می کند.

وی ضمن خوش آمدگویی به ارزیابان مستقل در این طرح گفت: هر چقدر ارزیابی های جاری با دقت وموشکافی بیشتری انجام شود به نفع سازمان است وما از آن استقبال می کنیم.
 مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم ادامه داد: بدون شک این خودارزیابی ها به افزایش کارایی و اثربخشی حوزه های مختلف شرکت منجر خواهد شد و سازمان از این فرصت بهره می برد.
 وی افزود: خوشبختانه  تمام شاخص ها نشان می دهد که اقدامات گسترده ای در حوزه های  مختلف بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت انجام شده است و ارائه دقیق این عملکرد یک ضرورت است.
 گفتنی است خودارزیابی نشان تعالی HSE در شرکت پالایش گازفجرجم در حال انجام است و  از امروز به مدت دو روز در بخش های مختلف ادامه خواهد داشت.

مطالب مرتبط

مدیرعامل

تامین خوراک جدید پالایشگاه فجرجم از میدان گازی پازن

IMG_20251015_115643

تقدیر مدیرآموزش و پرورش از حمایت های شرکت پالایش گازفجرجم/ برگزاری آیین تجلیل از رتبه های برتر کنکور در شهرستان جم 

IMG_20251012_124959_140(1) (1)

تاکید بر افزایش بهره وری با تکیه بر توانمندی های نیروهای موجود

photo21386832147

برداشت بیش از ۸۰ درصد گاز قابل استحصال میدان نار

DSC00260

بازدید سرپرست شرکت و هیات همراه از بخش های مختلف پایانه صادراتی شرکت در بندر سیراف

photo21269970441

جزئیات تازه از کشف ذخایر جدید در میدان پازن