دفاع از مهمترین پروژه زیست محیطی در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
17 فروردین 1400
دیدگاه ها:
140001173

رئيس محيط زيست پالايشگاه جم تصريح كرد: اين پروژه  علمي نحوه ی پخش و پراکنش انتشار گازهای خروجی از شرکت پالایش گاز فجر جم  را مورد تحقيق و بررسي قرار داده است.

رئیس محیط زیست پالایشگاه جم تصریح کرد: این پروژه  علمی نحوه ی پخش و پراکنش انتشار گازهای خروجی از شرکت پالایش گاز فجر جم  را مورد تحقیق و بررسی قرار داده است.
وی افزود: شرکت پالایش گاز فجر جم در راستای مسئولیتهای اجتماعی و پاسخگویی به ذینفعان و همسایگان خود در حوزه محیط زیست فراتر از اقدامات تامینی با نگاهی ویژه و فرآیند محور محیط پیرامونی خود را مکلف به انجام این رسالت ارزشمند می‌داند.
مهندس مرتضی عرب زاده تصریح کرد: شرکت در جهت شفاف سازی و انجام اقدامات اصولی مبتنی بر پایه علمی و دانشگاهی و بهبود عملکرد فرایندهای عملیاتی و مدیریتی خود این پروژه را در زمستان  سال 1398تعربف کرد.
وی ادامه داد:  این پروژه در زمستان 1399با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز بعد از گذشت یک سال به اتمام رسید.
عرب زاده گفت:  برای اجرای این تحقیق پس از گرد آوری اطلاعات مورد نیاز منطقه از نظر ویژگی های فیزیکی منابع انتشار، آلاینده های هدف، توپوگرافی منطقه، شرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه و سایر موارد مورد نیاز مرتبط و هم چنین تجزیه تحلیل سوابق و بیشینه ی تحقیق در سطح ملی و بین المللی ( با مطالعه بیش از صد مقاله داخلی و خارجی) نسبت به بازدید های میدانی از منطقه و شناسایی وضعیت موجود منابع انتشار اقدام گردید.
وی یاداور شد:  میزان خروجی سه گاز آلاینده در طول یک سال به صورت فصلی از منابع احتراقی ثابت اندازه گیری شد و سپس با استفاده از نرم افزار تخصصی AERMOD 8.9.0  شبیه سازی فرایند پخش و پراکنش گازها و پیش بینی غلظت آلاینده های تولیدی در منطقه ای به مساحت 50*50 کیلومتر مربع برای بازه های 1 ساعته و 8 ساعته و 24 ساعته و در طول 4 سال انجام گردید و به این ترتیب وضعیت پخش و پراکنش سه گاز شاخص آلایندگی هوا ناشی از خروجی دودکش های منابع ثابت احتراقی و فلرهای پالایشگاه مدل سازی شد.
رئیس اداره محیط زیست شرکت پالایش گازفجرجم ادامه داد: همچنین در جهت انطباق نتایج پیش بینی شده و نتایج واقعی و تعیین صحت سنجی مدل، اندازه گیری های محیطی در محدوده ی مورد مطالعه و در فواصل مختلف از پالایشگاه در ارتفاع تنفسی به صورت فصلی انجام شد.
وی افزود: با توجه به داده ها و اطلاعات و یافته های موجود ضرایب انتشار آلاینده ها و سهم منابع انتشار در آلودگی هوا مشخص شد و به این ترتیب سیاهه انتشار آلودگی که مهمترین ابزار مدیریتی بهبود کیفیت هوا می باشد تعیین و سهم پالایشگاه در آلودگی محیط پیرامونی خود مشخص شد.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه