رئیس واحد محیط زیست شرکت پالایش گازفجرجم خبرداد:

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
06 مهر 1400
دیدگاه ها:
140007147

انتقال 275 تن پسماند صنعتی شرکت

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مرتضی عرب زاده خاطرنشان کرد: شرکت پالایش گاز فجر جم طی انعقاد قراردادی با شرکت ذیصلاح و مورد تایید سازمان حفاظت محیط زیست،  اقدام به انتقال 275 تن پسماند صنعتی(لجن های هیدرو کربوری)  جهت امحاء و بی خطر سازی توسط شرکت طرف قرار داد نمود تا کلیه پسماندهای تولیدی خود را در این بخش به طور کامل مدیریت کرده باشد.
 وی افزود:  پسماند های تولیدی در شرکت پالایش گاز فجر جم  به چند بخش تقسیم می شوند که بخش پسماند صنعتی نیازمند نظارت و پایش مستقیم و دقیق می باشد.
 رئیس واحد محیط زیست شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد: از نظر قانون, مدیریت پسماند های صنعتی بر عهده تولید کنندگان آن نوع پسماند می باشد و تخلیه احتمالی آن حتی مقادیر کم در سطح منطقه و خارج از منطقه به خصوص در حین انتقال جزء خطوط قرمز ما هست.
 وی گفت: در هنگام بارگیری و انتقال به صورت جدی توسط واحد محیط زیست رصد می شوند و با ابزارهایی که در اختیار هست و چارچوب هایی که تدوین شده پایش می شود تا احیانا تخطی در این زمینه صورت نگیرد.
عرب زاده در مورد فرایند اخذ مجوز انتخاب شرکت های ذیصلاح نیز اظهار داشت: این کار ازطریق سامانه ثبت پسماند محیط زیست انجام می شود و کلیه پسماندها در هنگام بارگیری و تخلیه  صورتجلسه گردیده و توسط نماینده اداره حفاظت محیط زیست استان مبداء و مقصد تایید و صحه گذاری می گردد تا از انجام کامل فرایند انتقال و امحاء اطمینان کامل حاصل گردد.
 گفتنی است پسماند های صنعتی تولید شده در شرکت پالایش گاز فجر جم به میزان 275 تن لجن هیدروکربوری طی مدت سه هفته حمل و بارگیری شد.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه