سود وصرفه ۴۰ میلیارد ریالی برای هر واحد شیرین سازی و کمک به محیط زیست در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
30 آبان 1403
دیدگاه ها:
photo15001478589

با توجه به افزایش محصولات تخریب آمین ( Non-Amine) در سال های اخیر،پروژه احیاء آمین با هدف کاهش هزینه های جاری و حفظ محیط زیست در شرکت پالایش گازفجرجم فعال شده است و برای پالایشگاه بسیار حائز اهمیت است.

به دنبال احیاء آمین و صورت گرفت:

سود وصرفه ۴۰ میلیارد ریالی برای هر واحد شیرین سازی و کمک به محیط زیست در شرکت پالایش گازفجرجم

سرپرست مهندسی فرایند شرکت پالایش گازفجرجم از سود وصرفه ۴۰ میلیارد ریالی برای هر واحد شیرین سازی دراین شرکت به دنبال اجرای پروژه احیاء آمین مستعمل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، سید احسان محتشمی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش محصولات تخریب آمین ( Non-Amine) در سال های اخیر،پروژه احیاء آمین با هدف کاهش هزینه های جاری و حفظ محیط زیست در شرکت پالایش گازفجرجم فعال شده است و برای پالایشگاه بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: در حال حاضر احیاء ۴۳۰ تن آمین مستعمل انجام و فرایند احیاء به پایان رسیده است و به زودی در یکی از واحدهای شیرین سازی شرکت پالایش گازفجرجم تست میدانی خواهد شد.

سرپرست مهندسی فرایند شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد: پالایشگاه جم ۸ واحد شیرین سازی دارد و با توجه به برآوردهای انجام شده میزان سود و صرفه حاصل از اجرای این پروژه در حدود ۴۰ میلیارد ریال به ازای هر واحد شیرین سازی می باشد.

وی افزود: این پروژه در چارچوب مدل تعالی سازمانی و در راستای معیار ” خلق ارزش” و زیر معیار “مدیریت چرخه عمر محصولات و خدمات” تعریف شده است.

محتشمی تصریح کرد: اجرای این فرایند، نمونه ای موفق از مدیریت چرخه عمر محصولات وخدمات به شمار می رود که علاوه بر ارتقای بهره وری، به تحقق اهداف پایداری و تعالی سازمانی نیز کمک می کند.

مطالب مرتبط

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.

آزمایشگاه

سنجش انطباق مواد اولیه واحد های عملیاتی پالایشگاه با استانداردهای روز دنیا

نرم افزار حمل و نقل

معرفی سامانه جامع مدیریت هوشمند حمل‌ونقل و ماشین‌آلات.

مدیرعامل

تامین خوراک جدید پالایشگاه فجرجم از میدان گازی پازن