شمارش معکوس شرکت پالایش گازفجرجم وآمادگی پایداری تولید در فصل زمستان

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
03 مهر 1402
دیدگاه ها:
14020702

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با اشاره به روزهای پایانی عملیات تعمیرات اساسی در این شرکت خاطرنشان کرد: این شرکت به زودی آماده تولید پایدار گاز در فصل سرد سال می شود.

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با اشاره به روزهای پایانی عملیات تعمیرات اساسی در این شرکت خاطرنشان کرد: این شرکت به زودی آماده تولید پایدار گاز در فصل سرد سال می شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید محمد مهدی هاشمی خاطرنشان کرد: بدلیل مشابهت شرکت های پالایشی گاز، اغلب چالش های آن ها نیز یکسان می باشد، اما در این شرکت تلاش شده است با کمترین چالش به استقبال فصل سرد سال برویم.

برخی از چالش ها که در اکثر شرکت های پالایشی عمومیت دارد، چالش تأمین خوراک از منابع بالادستی است و اغلب پالایشگاه های قدیمی به آن مبتلا می باشند که البته در این خصوص برای این شرکت فعالیت های قابل توجهی توسط شرکت های پالایشی برای توسعه میادین مورد نظر در حال انجام می باشد.

در راستای ایجاد آمادگی لازم ایفای تعهدات تکلیفی تولید گاز در فصل سرد زمستان، اجرای تعمیرات اساسی کلیه تجهیزات و تأسیسات پالایشگاه از اولین برنامه های پیش روی سالیانه بود که اکنون مطابق برنامه زمانبندی به روزهای پایانی خود نزدیک است.

انشالله با اتکال به خداوند متعال و تلاش مجموعه نیروی انسانی وبا همه محدودیت هایی که وجود دارد با اطمینان از پایداری تولید به استقبال ماههای سرد سال خواهیم می رویم.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه