ضرورت پایش مستمر مصرف آب در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
21 اردیبهشت 1400
دیدگاه ها:
140002211

مديرعامل شركت پالايش گازفجرجم در نشست هفتگي خود با سرپرستان شركت ، با تاكيد بر رعايت مصرف آب گفت: پايش مستمر مصرف آب در سطح پالايشگاه يك ضرورت است.

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم در نشست هفتگی خود با سرپرستان شرکت ، با تاکید بر رعایت مصرف آب گفت: پایش مستمر مصرف آب در سطح پالایشگاه یک ضرورت است.
وی اضافه کرد: به دلیل بارندگی های زیر نرمال، شاهد کاهش شدید سفره های زیر زمینی در منطقه هستیم و کمیته بحران پالایشگاه می بایست با جدیت و حساسیت بالایی، مصرف آب شرکت را در بخش های مختلف مدیریت کند.
مهندس نجفی گفت: شرکت پالایش گازفجرجم طی سالهای گذشته میزان مصرف آب را در پروژه های مهمی مانند تعمیرات اساسی به شدت کاهش داده است اما همچنان این مصرف تا جایی که امکان دارد باید روند نزولی تری داشته باشد.
وی تصریح کرد: هدر رفت آب در این شرایط بحرانی برای ما هرگز قابل قبول نیست وکمیته بحران آب باید نسبت به رفع کوچک ترین نشتی ها وحتی کنترل دقیق شیرهای آب اقدامات لازم را انجام دهد

مطالب مرتبط

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.

آزمایشگاه

سنجش انطباق مواد اولیه واحد های عملیاتی پالایشگاه با استانداردهای روز دنیا

نرم افزار حمل و نقل

معرفی سامانه جامع مدیریت هوشمند حمل‌ونقل و ماشین‌آلات.

مدیرعامل

تامین خوراک جدید پالایشگاه فجرجم از میدان گازی پازن