فاز نخست نیروگاه خورشیدی پایانه بندر سیراف به بهره‌برداری رسید

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
03 اسفند 1404
دیدگاه ها:
photo22055513931

با همکاری واحد انرژی و مهندسی برق، فاز نخست نیروگاه متمرکز تجدیدپذیر پایانه بندر سیراف با ظرفیت ۵۰ کیلووات به بهره‌برداری رسید.

فاز نخست نیروگاه خورشیدی پایانه بندر سیراف به بهره‌برداری رسید

مدیر مهندسی و توسعه شرکت پالایش گازفجرجم از بهره برداری فاز نخست نیروگاه خورشیدی در پایانه صادراتی این شرکت در بندر سیراف خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید جعفر طاهری خاطر نشان کرد: با همکاری واحد انرژی و مهندسی برق، فاز نخست نیروگاه متمرکز تجدیدپذیر پایانه بندر سیراف با ظرفیت ۵۰ کیلووات به بهره‌برداری رسید.

 وی ادامه داد: این نیروگاه خورشیدی که در پایانه صادراتی بندر سیراف احداث شده، قادر است حدود ۱۰ درصد از برق مصرفی پایانه را تأمین کند.

مدیر مهندسی و توسعه شرکت پالایش گازفجرجم افزود: اجرای این طرح گامی مؤثر در جهت کاهش هزینه‌های انرژی و کاهش آلایندگی‌های زیست‌محیطی به‌شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی بخشی از برنامه جامع توسعه انرژی‌های پاک و استفاده بهینه از منابع تجدیدپذیر در شرکت پالایش گاز فجر جم است.

مطالب مرتبط

DSC04228

مهندس یعنی ذهن خلاق

photo24382428224

احتساب دوره کارآموزی مشمولان «بند دال» و «واو»در شرکت پالایش گاز فجر جم

photo22055513931

فاز نخست نیروگاه خورشیدی پایانه بندر سیراف به بهره‌برداری رسید

photo24344259363

انجام ۷ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت آموزش در شرکت پالایش گازفجرجم

محمد پور (1)

عیب‌یابی و ترمیم سریع کابل برق واحد ۲ توسط تیم تخصصی

1771399712462 (3)

خانواده‌های کارکنان پشتوانه اصلی چرخه تولید/خدمات‌رسانی به ساکنان شهرک‌ها باید ارتقا یابد.