مطالعات اولیه دریافت 50 میلیون متر مکعب گاز عسلویه درشرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
11 مرداد 1395
دیدگاه ها:
139505131

رئیس اموربازرسی فنی شرکت پالایش گازفجرجم ؛اقدامات این واحد را در خصوص مطالعات اولیه دریافت روزانه 50 میلیون متر مکعب گاز عسلویه درپالایشگاه فجرجم را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید مهدی موسویان فرد اظهار داشت: پروژه دریافت 50 میلیون متر مکعب گاز عسلویه درشرکت پالایش گازفجرجم بعنوان یک پروژه ملی و حیاتی از طرف شرکت ملی گاز ایران همواره مورد تاکید بوده است و اقدامات مربوط به ان به خوبی در حال انجام است.
وی ادامه داد: این کار با هدف تأمین بخشی از خوراک مورد نیاز پالایشگاه در سالهای آتی که تأمین گاز از طریق حوزه های نار و کنگان با مشکل تولید مواجه می شود در دستور کار قرار گرفته است وبسیار ارزشمند است.
رئیس اموربازرسی فنی شرکت پالایش گازفجرجم گفت: مطالعات اولیه این پروژه توسط شرکت مشاورین در سه بخش اصلی بازرسی فنی، مهندسی فرآیند و Hse در دست انجام می باشد.
وی نقش مهم واحد بازرسی فنی در این پروژه مهم را مورد تاکید قرار داد وخاطرنشان کرد: با توجه به پروژه تغییر خوراک پالایشگاه و استفاده از گاز میدان پارس جنوبی که بسیار ترش تر از خوراک فعلی پالایشگاه می باشد لازم است که کارآیی متریال موجود در محیط جدید مورد ارزیابی قرار گیرد.
موسویان فرد تصریح کرد: این کار توسط تیمی مجرب از کارشناسان بازرسی فنی مدت هاست که در حال انجام است و بررسی حساسیت متریال به ترک های SSC، HIC، SOHIC، ASCC و … ، میزان تغییرات نرخ خوردگی با توجه به تغییر خوراک از موضوعاتی است که این کارشناسان بر روی آنها کار می کنند.
وی پالایشگاه فجرجم را یکی از قدیمی ترین پالایشگا ههای کشور دانست که می بایست در این پروژه ارزیابی تجهیزات آن پس از 27 سال کارکرد از لحاظ مختلف به خوبی صورت گیرد.
رئیس اموربازرسی فنی شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد: این واحد در این پروژه میزان خوردگی فعلی و طول عمر باقی مانده با شرایط فعلی و تغییر خوراک پالایشگاه را به خوبی مورد ارزیابی مجدد قرار خواهد داد.
وی ادامه داد: مشخص نمودن اصلاحات احتمالی مورد نیاز جهت دریافت خوراک جدید بعد از تحلیل نتایج و انجام (Fitness for service) FFS  نیز در پایان ارزیابی های این واحد در بازرسی فنی صورت خواهد گرفت.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه