مهندس نجفی: نخبگان شرکت باید بیشتردیده شوند

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
28 فروردین 1400
دیدگاه ها:
140001285

مديرعامل شركت پالايش گازفجرجم با حضور در سمينار پژوهشي  مهندسان جوان شركت گفت: اقدامات علمي اين عزيزان، به تقويت توليد در پالايشگاه منجر شده است و ما وظيفه داريم كه آنها را بيشتر مورد حمايت قرار دهيم.

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با حضور در سمینار پژوهشی  مهندسان جوان شرکت گفت: اقدامات علمی این عزیزان، به تقویت تولید در پالایشگاه منجر شده است و ما وظیفه داریم که آنها را بیشتر مورد حمایت قرار دهیم.

وی افزود: پژوهشگران و نیروهای جوان شرکت با انگیزه و ظرفیت های علمی که دارند می توانند به تحقق شعار سال  “تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها” که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است کمک شایانی کنند.
مهندس نجفی تاکید کرد: سرپرستان شرکت در سطوح مختلف، باید نخبگان را مورد تکریم قرار دهد و مانع زدایی در مسیر تلاش های این عزیزان جهت تقویت تولید و دیگر اقدامات مورد نیاز شرکت کنند.
وی تصریح کرد: در سال 1399 اقدامات پژوهشی بسیار ارزشمندی در شرکت پالایش گازفجرجم صورت گرفت و این فعالیت ها باید در سال 1400 سرعت دو چندانی داشته باشد.
گفتنی است سمینار پژوهشی با طرح سه موضوع  کاهش فلرینگ،افزایش تناژدیگ بخار و تفکیک فازی با حضور پژوهشگران این طرح ها ارائه شد که مورد توجه و تقدیر مدیرعامل قرار گرفت.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه