هشتمین نشست تولید سال جاری در تاریخ 96/3/29 برگزار گردید

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
31 خرداد 1396
دیدگاه ها:
139603313

مدیر عامل در رابطه با تخصیص عوامل انگیزشی و برگزاری کارگاه استراتژی های شرکت، مطالبی را بیان داشتند و به تشریح عوامل انگیزشی پرداخته و همچنین شرکت در جلسات کارگاه استراتژی ( با حضور خود) بصورت مداوم و موثر در را مورد تاکید قرار دادند.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا… مجید آغاز گردید و سپس مدیرعامل محترم ضمن آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان و به پاس پیشبرد تعمیرات اساسی مطابق برنامه با توجه به گرمی بیش از حد هوا ضمن عرض خدا قوت از همکاران عملیات قدردانی نمودند.
مدیر عامل در رابطه با تخصیص عوامل انگیزشی و برگزاری کارگاه استراتژی های شرکت، مطالبی را بیان داشتند و به تشریح عوامل انگیزشی پرداخته و همچنین شرکت در جلسات کارگاه استراتژی ( با حضور خود) بصورت مداوم و موثر در را مورد تاکید قرار دادند. در ادامه مدیرعامل محترم در ارتباط با مسائل تولید ، فرودگاه و رستوران سئولاتی را مطرح که توسط مسئولین مربوطه پاسخ لازم ارائه شد.
مطابق معمول، جلسه تولید با ارائه گزارش HSE, فرایند و تعمیرات (اساسی) دنبال و موارد مهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت
درادامه این جلسه، معارفه آقای دکتر تندر رئیس مرکز سلامت کار توسط آقای دکتر حسین زاده(رئیس سازمان بهداشت درمان نفت بوشهر) انجام و در همین راستا نیز آقای دکتر باقری رئیس بیمارستان با ارائه توضیحاتی گزارشی از وضعیت بیمارستان و پروژه های مشترک ارائه نمودند.

در پایان جلسه مراسم تودیع همکار گرانقدر آقای خداپرست با ذکر خاطراتی از همکاران و در نهایت با صحبت ایشان به پایان رسید و مدیرعامل برای وی و خانواده اش آرزوی سلامتی و سرافرازی نمودند.
 
روابط عمومی

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه