همه مسئولین موظف به گزارش تخلفات حوزه ایمنی واحد خود هستند

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
17 مرداد 1396
دیدگاه ها:
139605173

مهندس جواد پرهیزکار؛در نشست هفتگی تولید در جمع سرپرستان واحد های مختلف گفت: رعایت الزامات ایمنی در تمام مناطق عملیاتی و غیر عملیاتی ضروری است و همه مسئولین موظف به گزارش تخلفات حوزه ایمنی واحد خود هستند .

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجر جم ، وی افزود: اعتبار سازمان به شفافیت عملکرد واحدهای ان سازمان است و باید اقدامات ناایمن و حوادث رخ داده در سازمان اگر هم کوچک باشد به واحد ایمنی اطلاع داده شود.
رئیس ایمنی و آتش نشانی شرکت پالایش گازفجرجم اضافه کرد: خوشبختانه منحنی حوادث ناتوان کننده در این شرکت استاندارد است و حوادث کوچکی هم که گاها شاهد هستیم باید به نقطه صفر نزدیک شود.
وی ادامه داد: در مدت 4 ماهه ای که از تعمیرات اساسی سال جاری می گذرد خوشبختانه هیچ گونه حوادث شدید و  ناگوار کننده ای نداشتیم و از همه کارگران خواسته شده است به آموزش های HSE توجه کنند و الزامات ایمنی را جدی بگیرند.

مطالب مرتبط

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

شنا

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در المپیاد وزارت نفت

خدری 2

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.