پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
05 آبان 1404
دیدگاه ها:
photo21652140652

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اشاره به اهمیت پایداری تولید در فصل سرد سال، از آمادگی کامل پالایشگاه‌های گازی کشور برای ورود به زمستان خبر داد

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اشاره به اهمیت پایداری تولید در فصل سرد سال، از آمادگی کامل پالایشگاه‌های گازی کشور برای ورود به زمستان خبر داد.

 محمدرضا جولایی در نشست هم‌اندیشی مدیران عامل شرکت‌های پالایش گاز کشور که روز یکشنبه، ۴ آبان ماه با حضور معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران به میزبانی مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار شد، ضمن ارایه گزارشی از روند تلاش پالایشگاه ها برای ورود به فصل سرد، اظهار داشت: با انجام تعمیرات اساسی و برنامه‌ریزی دقیق برای بهینه‌سازی تجهیزات و تأسیسات گازی، تمامی پالایشگاه‌ها در شرایط مطلوب عملیاتی قرار دارند و آمادگی لازم برای تأمین پایدار و مطمئن گاز مصرفی بخش‌های خانگی، صنعتی و نیروگاهی را دارند.

مطالب مرتبط

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

شنا

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در المپیاد وزارت نفت

خدری 2

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.

حراست

بازدید مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران از تاسیسات شرکت پالایش گازفجرجم.