پایش فصلی آلاینده‌های زیست‌محیطی در شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
07 مرداد 1404
دیدگاه ها:
پایش

این پایش با هدف ارتقاء سطح نظارت‌ها، شناسایی دقیق منابع آلاینده و بهبود وضعیت زیست‌محیطی به اجرا درآمد.

پایش فصلی آلاینده‌های زیست‌محیطی در شرکت پالایش گازفجرجم

سرپرست واحدحفاظت محیط زیست شرکت از انجام دومین مرحله پایش فصلی خوداظهاری آلاینده‌های محیط زیستی در روزهای ۴ و ۵ مردادماه سال جاری خبر داد و اظهار داشت: این پایش با هدف ارتقاء سطح نظارت‌ها، شناسایی دقیق منابع آلاینده و بهبود وضعیت زیست‌محیطی به اجرا درآمد.

سید حسن فخرپور افزود: «این پایش‌ها در قالب برنامه‌ دوره‌ای سازمان حفاظت محیط زیست و به‌صورت منظم در هر فصل انجام می‌شود تا امکان ارزیابی مستمر و علمی از وضعیت موجود فراهم شود.»

وی ادامه داد: «عملیات سنجش و نمونه‌برداری در این دوره، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان معتمد سازمان حفاظت محیط زیست و با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته و استاندارد انجام گرفت که دقت و صحت اطلاعات زیست‌محیطی را تضمین می‌کند.»

فخرپور در پایان با تأکید بر اهمیت این اقدامات اظهار داشت: «هدف اصلی از اجرای این پایش‌ها، صیانت از محیط زیست، پیشگیری از آلودگی، و ارتقاء فرهنگ پایبندی به الزامات زیست‌محیطی در سطح صنایع و خدمات کشور است.»

مطالب مرتبط

1

برگزاری آیین بزرگداشت سالروز ورود تاریخی رهبر انقلاب

حمید خدری

تولید بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب گاز در شرکت پالایش گازفجرجم

DSC04331

طرح زیباسازی محیط صنعتی شرکت با هنر نقاشی.

photo23783598079 (1)

مصرف بیش از ۱۹ میلیارد مترمکعب در یک ماه/ تولید بیش از یک میلیاردو ۵۰۰ میلیون متر مکعب در شرکت پالایش گازفجرجم

DSC04276

پایداری ارتباطات رادیویی پالایشگاه گاز فجر جم با نگهداری تخصصی ۱۱ دکل مخابراتی

DSC04222

استقرار دستگاه ام‌آر‌آی بیمارستان توحید در کمتر از ۶ ماه آینده