پذیرش کارآموز در شرکت پالایش گازفجرجم بصورت مجازی

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
24 آذر 1399
دیدگاه ها:
139909243

مهندس ناظمي با اشاره به پذيرش كارآموزان دانشگاه هاي سراسر كشور در راستاي تعامل سازنده با محيط پيرامون و در راستاي مسئوليتهاي اجتماعي گفت: اين شركت در سال جاري تا كنون ميزبان بيش از 60  نفر كارآموز با اولويت بومي شهرستان جم بوده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم ، ناظمی افزود: روند پذیرش کارآموزان با اولویت بومی شهرستان واستان بوشهر مانند روال سالهای گذشته در حال انجام است.
 رئیس اداره آموزش شرکت پالایش گازفجرج تصریح کرد:  امسال  علی رغم مشکلات مربوط به کرونا ویروس و عدم امکان حضوری کارآموزان با توافقی که با دانشگاههای منطقه صورت گرفته ، بصورت مجازی و کاملا اثر بخش شرایطی فراهم شده است که کارآموزان دانشگاهها بتوانند کارآموزی خود را در این شرکت بگذرانند.
 وی گفت: شرکت پالایش گازفجرجم در سال گذشته میزبان بیش از 120 نفر کارآموز بوده  که بیشتر آنها بومی شهرستان واستان بوشهر بوده است.

 

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه