گزارشی از روزه داری کارگران شرکت پالایش گاز فجرجم در ماه مبارک رمضان

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
07 خرداد 1397
دیدگاه ها:
13970371

همانطور كه مي دانيم در برخی از روایات آمده است، روزه گرفتن در هوای گرم دارای اجر و پاداش بسیاری است و حتی رسول اکرم(ص) روزه گرفتن در گرما را جهاد می دانند.اما باید از این هم غافل نشد که خداوند نیز هوای مجاهد در راه خود را دارد و قوت،‌ انرژی، صبر و عنایت خود را شامل حال او می‌کند.

 چند سالی است ماه مبارک رمضان ،هم زمان شده است با گرمای هوا و تعمیرات اساسی در شرکت پالایش گازفجرجم. در همین راستا به سراغ کارگران رفتیم و طی گفتگویی کوتاه با انها ،نظرشان را در این ارتباط جویا شدیم.

غلامعباس محمدزاده یکی از کارگران مسن تعمیرات اساسی است، او درحالی که آچار بدست بود و بعنوان مکانیک فن های هوایی کار می کرد  به ما می گوید: روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان و در روزهای گرم و طولانی سال باعث خواهد شد تا ما با روحیه مضاعفی روزانه به کار خود مشغول باشیم.
وی در ادامه افزود: درست است برای کارگرانی که روزانه بیش از 8 ساعت کار می کنند، روزه گرفتن در هوای گرم سخت است، اما اطاعت از امر پروردگار شیرینی خاصی دارد و وقتی لحظه ی افطار رو به درگاه خدا می کنم و از او میخواهم که روزه ام را قبول کند، حس خوبی به سراغ من می آید و احساس می کنم که خداوند دعایم را مستجاب کرده است.
محمد زاده با بیان اینکه در ماه رمضان تا زمانی که توان داشته باشم کار می‌کنم گفت: من 28 سال سابقه کار در تعمیرات اساسی پالایشگاه دارم و از طرفی هرگز در ماه مبارک رمضان به خاطر روزه داری بیمار هم نشده ام و هر روز با روحیه به کارم در تعمیرات اساسی ادامه می دهم.
خلیل حاجیانی، در تعمیرات اساسی شرکت، کار بر روی مبدل های حرارتی و تیوپ بندل ها را انجام می دهد ، او علاوه بر اینکه برای انجام کار خود بالای داربست های مرتفع می رود، همواره مراقب این  است که کلیه الزامات ایمنی را رعایت کند.
حاجیانی درحالی که لباس کار کاملا مجهزی دارد و نیز به خاطر ماسک و کلاهی که گذاشته، عرق کرده است اذعان داشت: 27 سال است که در تعمیرات اساسی شرکت با تن روزه در ماه مبارک رمضان کار می کند و خداوند بزرگ هم شاکر هست که فقط از این راه امرار معاش می کند، و تاکید می کند به یاد ندارم که در هیچ یک از ماه رمضان های این مدت، به خاطر انجام کار و دشواری آن روزه نگرفته باشم.
وی ادامه داد: خود روزه گرفتن در گرما به تنهایی سخت است، چه برسد به اینکه کار دشواری هم داشته باشید، اما ما دیگر به این اوضاع عادت کرده ایم، و برای کسب روزی حلال، سختی هارا تحمل می کنیم و مطمئن هستم خداوند پس از هر سختی، گشایشی قرار داده است.
وی از مدیرعامل شرکت درخواست کرد از سرپرستان بخواهد همواره از قشر کارگران حمایت کند چراکه کارگران با این چنین شرایط سخت کاری به فکر تولید پایدار پالایشگاه هستند.
یکی از شغل هایی که انجام آن در ماه مبارک رمضان، برای فرد روزه دار بسیار دشوار است، کار در مخازن و چیلرهای تعمیرات اساسی است.
به همین دلیل سراغ  عبدالحمید سالاری رفتم، او که در طول صحبت با من یک لحظه هم از کار خود دست نکشید گفت: کار من علاوه بر اینکه سختی خاص خود را دارد به شدت نیز به مراقبت نیاز دارد و من نیز سعی می کنم با رعایت تمامی الزامات ایمنی و تحمل گرمای سخت تابستان روزه خود را نیز داشته باشم.
وی افزود: در طول روز معمولا 5 ساعت سرپا می ایستم و کار می کنم  و اکنون 7 ساعت سابقه کار در تعمیرات اساسی پالایشگاه دارم و گاهی تشنگی روی آدم بسیار فشار می آورد، با این حال با ایمان و توکل به  خدا سعی می کنم از این آزمون الهی سربلند بیرون بیایم./ گزارش از سجاد بهزادی : خبرنگار شرکت پالایش گازفجرجم

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه