تقدیر از برترین های نظام همیاری و مشارکت شرکت پالایش گاز فجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
19 خرداد 1398
دیدگاه ها:
139803191

مهندس عبدالصمد نجفي در مراسم آيين تقدير از برترين هاي نظام همياري و مشاركت شركت پالايش گاز فجرجم گفت: تاكنون اقدامات گسترده اي در سايه مشاركت پذيري كار كنان در شركت انجام شده است و مشاركت گروهي دراين شركت نهادينه و به يك فرهنگ عمومي تبديل شده است.

مهندس نجفی:
مشارکت گروهی در شرکت پالایش گازفجرجم نهادینه شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، نجفی خاطرنشان کرد: 10 هزار پیشنهاد در یک سال مصداق بارزی از هم فکری و همیاری کارکنان این شرکت و نشان دهنده پویایی و مشورت پذیری سازمان است.
وی با اشاره به اهمیت تعمیر و تعویض بخش هایی از خط لوله 48 اینچ پالایشگاه نیز گفت: این اقدام مهم نیز نمونه دیگری از کارهای بزرگی است که در شرکت با حضور گسترده کارکنان و روحیه مشارکتی آنها انجام شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم در بخش دیگری از اظهارات خود، رویکرد مشارکتی در شرکت پالایش گازفجرجم را تاریخی و مربوط به سالیان گذشته دانست و ادامه داد: این شرکت در 29 سالگی عمر خود قرار دارد و در مسیر تکاملی خود همواره از خرد جمعی و مشارکت کارکنان استفاده کرده است.
وی افزود:کارکنان می بایست همواره ماموریت اصلی شرکت را که تأمین انرژی از طریق فراورش پایدار، پاک، ایمن و بهره ور گاز طبیعی است فراموش نکنند و انشالله درهمین راستا این شرکت در نظر دارد در افق 1404 به پایدارترین، پاک ترین، ایمن ترین و بهره ور ترین شرکت پالایش گاز کشور تبدیل گردد.
گفتنی است مراسم تقدیر از برترین های نظام همیاری و مشارکت شرکت پالایش گازفجرجم  که با حضور مدیرعامل و جمعی ازمدیران و کارکنان بخش های مختلف شرکت در محل نمازخانه غدیر برگزارشده بود با سخنان رئیس و دبیر این نظام  ادامه یافت.
مهندس یوسف پولادیان در سخنان خود با تشریح اهداف و تعریف دقیق نظام همیاری و مشارکت گفت: قلب و مغز کارکنان در حقیقت منابع نامحدود سازمان هستند و ما در این نظام به دنبال استفاده حداکثری از این دو ظرفیت مهم در راستای شکوفایی بخش های مختلف سازمان هستیم.
وی افزود:تمدن های بزرگ بشری توسط مغزهای اندیشمند و قلب های بزرگ خلق شده اند و پیوند این دو با همدیگر و اثر بخشی   وثبت مالکیت معنوی آنها در سازمان از برنامه های نظام همیاری و مشارکت در سطح شرکت می باشد.
معرفی اعضای جدید شورای نظام همیاری و مشارکت شرکت پالایش گازفجرجم،معرفی مشاورین شورا و همچنین معرفی افراد و کمیته های برتر در بخش های مختلف از جمله برنامه های دیگر این مراسم بود که توسط مهندس منصوری دبیر نظام همیاری و مشارکت شرکت پالایش گازفجرجم تشریح شد.

مطالب مرتبط

photo21695214034

پیشرفت ۴۰ درصدی در بازسازی ردیف دو واحد شیرین‌سازی شرکت پالایش گاز فجر جم

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور

شنا

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در المپیاد وزارت نفت

خدری 2

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم

ناظمی

ساماندهی فرآیند واگذاری منازل سازمانی کارکنان

خزایی

ابلاغ مصوبه جدید پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت.