نفرات برتر مسابقات «بهار در بهار»

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
17 مرداد 1396
دیدگاه ها:
139605161

نفرات برتر مرحله مقدماتی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه «بهار در بهار» ویژه فرزندان و دهمین دوره همسران و کارکنان شرکت گاز فجر جم اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، برگزیدگان مرحله مقدماتی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه «بهار در بهار» ویژه فرزندان و دهمین دوره کارکنان شرکت پالایش گاز فجر جم مشخص شدند.
این مرحله از مسابقات 382 نفر شرکت‌کننده داشته است واز میان این شرکت‌کنندگان 230 نفر بانو و 152 نفر آقا بوده‌اند.
از تعداد برگزیدگان مرحله مقدماتی مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه بهار در بهار ، طبق حد نصاب آیین‌نامه مسابقات ،  53 نفر ، جواز حضور جهت شرکت در مرحله سراسری شرکت ملی گاز ایران را کسب کرده‌اند.
گفتنی است نفرات برتر هر رشته به تفکیک گروه سنی و جنسیت در رشته های مختلف معرفی شدند که این نفرات به زودی به مسابقات سراسری شرکت ملی گاز اعزام خواهند شد .

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه