700 هزار نفر ساعت کار در تعمیرات اساسی سال گذشته
مهندس هادی هاشم زاده فرهنگ که در نشست هفتگی تولید در جمع سرپرستان شرکت سخن می گفت با اشاره به آغاز تعمیرات اساسی در سال جدید خاطرنشان کرد: در سال گذشته 700 هزار نفر ساعت کار در تعمیرات اساسی شرکت ثبت گردیده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس فرهنگ ادامه داد: همه الزامات ایمنی و بازرسی فنی مورد نیاز نیز در تعمیرات اساسی سال گذشته مورد توجه قرار گرفت وبا این تجربه گرانقدر به استقبال تعمیرات اساسی سال جدید رفتیم.
وی تصریح کرد: تعمیرات اساسی یکی از مهم ترین عملیات های فرایندی در شرکت های پالایشی است و ما در تعمیرات اساسی امسال حجم کار در بازرسی های فنی خود را گسترده تر خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم اظهار داشت: مطالعات دریافت 50 میلیون متر مکعب گاز ترش پارس جنوبی در این شرکت در مرحله جدی تری قرار گرفته است وتعمیرات اساسی پیش رو همچنین فرصت مناسبی را برای مشاور ما جهت محک زدن طرح مورد نظر نیز فراهم خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به تولید گازو محصولات جانبی در شرکت پالایش گازفجرجم گفت: خداوند بزرگ را شاکریم که محصولات این شرکت یکی از بنیادی ترین نیازهای اساسی مردم کشور عزیزمان را مرتفع می کند.
مهندس فرهنگ یادآور شد: ما به روزهای درخشان تولید حداکثری با رعایت کلیه الزامات ایمنی در سالهای آینده فکرمی کنیم و برنامه ریزی های فنی نیز در این راستا در حال انجام است.
وی مدیریت فرایندی در سازمان ،برای دست یابی به این هدف را بسیار مثمر ثمر دانست واظهار داشت: زیر ساخت های واقعی مدیریت فرایندی در این شرکت آماده است و در سال جدید به اندازه گیری،تحلیل وفرصت های بهبود توجه خواهیم کرد.