ظرفیت رسانه را در جهت “جهاد تبیین” افزایش دادیم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
27 اردیبهشت 1403
دیدگاه ها:
سید-مهدی-احمدی-روابط-عمومی

گستردگی دایره ارتباطات در جامعه امروزی دیگر مانند گذشته نیست و پدیده های زیادی بر فعالیت های ما در روابط عمومی تاثیر می گذارد.

ظرفیت رسانه را در جهت “جهاد تبیین” افزایش دادیم

مهندس سید مهدی احمدی به بهانه روز روابط عمومی گفت: همین طور که مدیرعامل محترم در پیام خود اشاره کردند، برخورداری از رسانه جهت انتشار زحمات همکاران و “جهاد تبیین” همواره به صورت جدی در دستور کار این اداره قرار داشته است.

وی افزود: بر همین اساس در سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تولید محتوا داشتیم و در سال جاری نیز همین روند ادامه خواهد داشت.

رئیس روابط عمومی گفت: روز روابط عمومی متعلق به عموم کارکنان است و قدردان کسانی هستیم که در حوزه های مختلف مانند رابطین خبری و یا اجرای مناسبت ها با روابط عمومی همکاری دارند.

وی ادامه داد: مسئولیت انتقال دقیق خواسته های کارکنان در درون سازمان و محیط پیرامون به سطوح مدیریت جهت تصمیم سازی بر عهده روابط عمومی است و تلاش می کنیم با ابزارهای مناسب مانند نظرسنجی این مهم را به خوبی مدیریت کنیم.

احمدی اظهار داشت: کار در روابط عمومی بر خلاف برخی ذهنیت ها، به خاطر اینکه با عوامل انسانی روبرو هست، بسیار پیچیده و تخصصی است و هر روز سخت تر هم می شود.

 وی افزود: گستردگی دایره ارتباطات در جامعه امروزی دیگر مانند گذشته نیست و پدیده های زیادی بر فعالیت های ما در روابط عمومی تاثیر می گذارد.

رئیس روابط عمومی تصریح کرد: با همه این مسائل، مدیون حمایت های سطوح رهبری سازمان و به خصوص مدیرعامل محترم هستیم و خوشبختانه روابط عمومی به جایگاه واقعی خود نزدیک تر از همیشه است.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه