برگزاری بیش از ۶۰ هزار نفرساعت آموزش HSE در شرکت پالایش گاز فجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
11 آبان 1403
دیدگاه ها:
photo14618354673

 مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم از برگزاری بیش از ۶۰ هزار نفرساعت آموزش HSE در نیمه نخست سال جاری در این شرکت خبر داد.

در نیمه نخست سال جاری محقق شد:

برگزاری بیش از ۶۰ هزار نفرساعت آموزش HSE در شرکت پالایش گاز فجرجم

 مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم از برگزاری بیش از ۶۰ هزار نفرساعت آموزش HSE در نیمه نخست سال جاری در این شرکت خبر داد.

 به گزارش روابط‌عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، سید محمدمهدی هاشمی ضمن بیان مطلب فوق، اظهار کرد: برگزاری این سطح از دوره‌های آموزشی در راستای ارتقای فرهنگ HSE و توانمندی سازی کارکنان پیمانکاری بوده که مطابق با نیازسنجی و برنامه‌ریزی صورت‌گرفته؛ در شش‌ماهه دوم سال نیز ادامه خواهد داشت.

 مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد: سلامت و ایمنی کارکنان و مدیریت صحیح و بهینه در حفاظت از محیط‌زیست همواره از اولویت‌های مهم این شرکت بوده است.

 وی ادامه داد: این اولویت‌ها همسو با سیاست‌های ابلاغی وزارت نفت مبنی بر توجه ویژه به اصول ایمنی و تأکید بر اجرای دوره‌های HSE و مدیریت بحران به‌ویژه در حوزه کارکنان پیمانکاری در شرکت پالایش گازفجرجم اجرایی می‌شود.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه