تاکید بر افزایش بهره وری با تکیه بر توانمندی های نیروهای موجود

نویسنده:
روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجرجم
تاریخ انتشار:
22 مهر 1404
دیدگاه ها:
IMG_20251012_124959_140(1) (1)

تلاش خواهیم کرد این چالش را به حداقل برسانیم اما اطمینان دارم ظرفیت های نیروی انسانی این شرکت و تخصص و تعلق کارکنان می تواند این خلاء را پر کند.

سرپرست شرکت پالایش گازفجرجم:

تاکید بر افزایش بهره وری با تکیه بر توانمندی های نیروهای موجود

دکتر حمید خدری در نشست پایش عملکرد اداره تعمیرات شرکت پالایش گازفجرجم بر افزایش بهره وری با تکیه بر توانمندی‌های نیروهای موجود تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجر جم، دکتر خدری با اشاره به وجود چالش‌های منابع انسانی واحساس کمبود نیرو در برخی از بخش های ستادی و عملیاتی گفت: تلاش خواهیم کرد این چالش را به حداقل برسانیم اما اطمینان دارم ظرفیت های نیروی انسانی این شرکت و تخصص و تعلق کارکنان می تواند این خلاء را پر کند.

وی حضور مجدد خود در این شرکت را فرصتی جدید دانست و بر ضرورت افزایش بهره‌وری با تکیه بر نیروهای موجود تأکید کرد.

وی فرهنگ سازمانی و مسائل نیروی انسانی را نیازمند بهبود تدریجی دانست و از تعهد و تعلق خاطر کارکنان موجود به عنوان سرمایه‌های ارزشمند شرکت تقدیر کرد.

بر اساس این گزارش، در جلسات پایش، اقدامات و دستاوردها و برنامه‌های آتی شرکت به تفکیک هر واحد مورد بررسی و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

سرپرست شرکت پالایش گازفجرجم از اقدامات صورت گرفته در اداره تعمیرات نیز تقدیر کرد و اظهار داشت: پروژه های مهمی توسط مجموعه تعمیرات در حال انجام است و تلاش مضاعف این عزیزان ستودنی است.

وی ابراز امیدواری کرد با اقدامات صورت گرفته شاهد تولید ایمن و پایداری در زمستان پیش رو باشیم.

مطالب مرتبط

photo_30594289720_x

درخشش شناگران پالایش گاز فجر جم در مسابقات آب‌های آزاد قهرمانی استان بوشهر

photo_30555987811_x

روابط عمومی ها پرچمدار مدیریت ادراک و انتظارات در زمستان سخت امسال هستند.

photo_30594344282_x

بررسی راهکارهای همکاری آموزشی و پژوهشی پالایشگاه فجر جم و دانشگاه خلیج فارس

۱۱

 رسیدن به بهره‌وری، همچنان یک اصل مهم در سازمان‌های دولتی است/ ICT باید توسعه‌دهنده سامانه‌های هوشمند باشد

۱

تقدیر فرماندار شهرستان از اقدامات پالایشگاه فجرجم در صیانت از منابع آب دشت ریز

۲

پلمپ تدریجی چاه‌های آب پالایشگاه فجرجم آغاز شد