تحویل موقت ساختمان چندمنظوره پروژه بیمارستان توحید به بهره بردار.

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
11 آبان 1404
دیدگاه ها:
اصلی

در ادامۀ روند اجرایی پروژۀ توسعه و بازسازی بیمارستان توحید جم، ساختمان چندمنظوره این پروژه به صورت موقت به بهره‌بردار و نماینده پشتیبانی بیمارستان توحید تحویل شد.

تحویل موقت ساختمان چندمنظوره پروژه بیمارستان توحید به بهره بردار.

در ادامۀ روند اجرایی پروژۀ توسعه و بازسازی بیمارستان توحید جم، ساختمان چندمنظوره این پروژه به صورت موقت به بهره‌بردار و نماینده پشتیبانی بیمارستان توحید تحویل شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، این اقدام با پیگیری‌های مستقیم دکتر حمید خدری، مدیرعامل شرکت ، مدیر مهندسی و توسعه پالایشگاه و از طریق تشکیل جلسات متعدد با ارکان پروژه و همچنین پایش مستمر برنامه زمان‌بندی و پیشرفت فیزیکی محقق شد.

این ساختمان با زیربنای حدود هزار متر مربع، در دو طبقه ساخته شده و کاربری‌هایی شامل آشپزخانه صنعتی، لندری (رختشویخانه)، سالن غذاخوری و یک سالن چندمنظوره را در بر می‌گیرد.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود ساختمان اورژانس موقت و نیز واحد استریل مرکزی (CSR) این پروژه، در بازه زمانی حدود یک‌ماه آینده به صورت موقت تحویل گردند.

این اقدام، گام مهمی در مسیر تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از پروژۀ مهم توسعه و بازسازی بیمارستان توحید جم محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط

اصلی

تحویل موقت ساختمان چندمنظوره پروژه بیمارستان توحید به بهره بردار.

تقدیر پزشکیان بابات خاموشی مشعل

قدردانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت برای سرعت در جمع‌آوری گازهای مشعل.

{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

برداشت آب از سد باغان در آینده نزدیک

آتش نشانی

کاهش ۷۱ درصدی حجم گازهای ارسالی به فلر در شرکت پالایش گازفجرجم.

photo21695214034

پیشرفت ۴۰ درصدی در بازسازی ردیف دو واحد شیرین‌سازی شرکت پالایش گاز فجر جم

photo21652140652

پایداری تولید گاز در زمستان با هم‌افزایی پالایشگاه‌های گازی کشور