تشکیل جلسه بررسی نرم افزار جامع HSE با رویکرد تولید بار اول

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
04 بهمن 1404
دیدگاه ها:
DSC04240(1)

بدنبال تعهد خود در حوزه HSE هستیم تا بتوانیم با ایجاد نرم افزاری ایرانی، جامع و اثر بخش نقش خود را در HSE صنعت نفت ایفا کنیم.

تشکیل جلسه بررسی نرم افزار جامع HSE با رویکرد تولید بار اول

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجرجم؛ با توجه به انجام مقدمات تصویب نرم افزار HSE  در شورای تولید بار اول معاونت پژوهشی نهاد ریاست به منظور بررسی ابعاد مختلف آن جلسه‌ای با حضور مسئول و کارشناس HSE مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید، رییس HSE پالایشگاه سوم مجتمع پارس جنوبی، تیم طراحی نرم افزار از دانشگاه خلیج فارس بوشهر، کارشناسان و روسای واحدهای HSE شرکت برگزار گردید.

دکتر خدری؛ مدیر عامل شرکت نیز با حضور در جلسه مذکور، ضمن تشکر از حضور مدعوین و مشارکت ادارات  در این پروژه تاکید کرد بهره گیری از خرد جمعی و تجربه های موفق، نقش به سزایی در بلوغ نرم افزار پیش رو دارد.

وی تصریح کرد: بدنبال تعهد خود در حوزه HSE هستیم تا بتوانیم با ایجاد نرم افزاری ایرانی، جامع و اثر بخش نقش خود را در HSE صنعت نفت ایفا کنیم.

گفتنی است نرم افزار مربوطه علاوه بر قابلیت های فراوان همچون افزایش ضریب ایمنی تاسیسات،تسهیل و تسریع فرآیندها در بخش های HSE، مبتنی بر هوش مصنوعی بوده و می توان گزارش ها و پیش بینی های متنوعی را از آن دریافت کرد.

مطالب مرتبط

DSC04276

پایداری ارتباطات رادیویی پالایشگاه گاز فجر جم با نگهداری تخصصی ۱۱ دکل مخابراتی

DSC04222

استقرار دستگاه ام‌آر‌آی بیمارستان توحید در کمتر از ۶ ماه آینده

DSC04240(1)

تشکیل جلسه بررسی نرم افزار جامع HSE با رویکرد تولید بار اول

DSC04266

نشست تخصصی حراست شرکت ملی گاز در پالایشگاه فجر جم برگزار شد

خدری

تأکید مدیرعامل شرکت بر شایسته سالاری بدون نگاه جنسیتی در سازمان

وزیر2

بهره‌برداری سریع از واحد آسیب‌دیده پالایشگاه فجر جم؛ نماد اعتماد به توان داخلی