ارزرش افزوده و صرفه جویی ریالی قابل توجه در کارگاه تولید کابینت مستغلات توحید

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
12 بهمن 1403
دیدگاه ها:
بهره مند

تا کنون ساخت و نصب کابینت برای ۳۰ منزل مسکونی در شهرک توحید انجام شده است و حدود ۴۵ درخواست دیگر نیز در نوبت اقدام قرار دارد.

ارزرش افزوده و صرفه جویی ریالی قابل توجه در کارگاه تولید کابینت مستغلات توحید

رئیس اداره مستغلات شهرک توحید با اشاره به ظرفیت کارگاه تولید کمد و کابینت در این اداره گفت: خوشبختانه از زمان راه اندازی این کارگاه تا کنون شاهد ارزرش افزوده و صرفه جویی ریالی قابل توجه ای بوده ایم.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس مهراب بهره مند خاطرنشان کرد: تا کنون ساخت و نصب کابینت برای ۳۰ منزل مسکونی در شهرک توحید انجام شده است و حدود ۴۵ درخواست دیگر نیز در نوبت اقدام قرار دارد.

وی افزود: از محل ساخت و نصب کابینت های انجام شده ، ۳۰۰ میلیون تومان کاهش هزینه داشته ایم و این امر در نهایت سبب صرفه جویی فراوانی خواهد شد.

رئیس اداره مستغلات شهرک توحید ادامه داد: تنها کابینت نیست که در کارگاه مستغلات توحید طراحی و تولید می شود، بلکه گاها برای هر منزل مسکونی ۱۶ تا ۲۰ درب کمد ساخته و نصب می شود.

وی اظهار داشت: همه این اقدامات با ظرفیت داخلی مستغلات شهرک توحید در حال انجام است و قطعا سبب صرفه جویی بالایی در تمام شده کار خواهد شد.

مهندس بهره مند ادامه داد: از مهندس هاشمی و مدیر اجرایی مجتمع به خاطر توجه ای که به فعالیت های اداره مستغلات شهرک دارند، تقدیر و تشکر می کنم.

مطالب مرتبط

مدیرعامل (2)

حمل و نقل جایگاه لجستیک در فجرجم دارد.

سرپرست حمل و نقل

بیش از ۳ هزار نفر ساعت خدمت رسانی امور حمل و نقل در جنگ ۱۲ روزه

الکتروموتور

الکتروموتور ۱۲۰۰ کیلووات داخلی با موفقیت نصب و راه‌اندازی شد.

photo22757361639

تقدیراز پژوهشگر فعال طرح نظام در هفته پژوهش

photo22727006489

الکترونیکی شدن ۳۱ فرم پرکاربرد سازمانی در شرکت پالایش گاز فجر جم

DSC00071

راه‌اندازی موفقیت‌آمیز سیستم اسکادا در شرکت پالایش گاز فجر جم