اسکله جدید بندر سیراف ظرفیت صادرات میعانات گازی شرکت را بالا می برد

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
14 فوریه 2026
دیدگاه ها:
photo24160736107

این پروژه از پروژه های مهم شرکت پالایش گازفجرجم محسوب می شود.

مدیر عامل شرکت پالایش گازفجرجم:

اسکله جدید بندر سیراف ظرفیت صادرات میعانات گازی شرکت را بالا می برد

دکتر حمید خدری در نشست با عوامل ساخت پروژه اسکله جدید پایانه میعانات گازی بندر سیراف گفت: این پروژه از پروژه های مهم شرکت پالایش گازفجرجم محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم ، دکتر خدری افزود: کارفرمای این اسکله شرکت مهندسی و توسعه گاز است و به زودی بهره برداری از آن نهایی می شود.

وی ادامه داد: این پروژه که با هدف ارتقای مسئولیت‌های اجتماعی و تسهیل صادرات میعانات گازی اجرا شده، اواخر سال گذشته تحویل موقت گردیده است.

مدیر عامل شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد: پالایشگاه فجر جم یک مجموعه پروژه‌محور است و تمامی اقدامات توسعه‌ای با جدیت مدیریت می‌شوند.

 وی افزود: تأمین مالی، برنامه‌ریزی دقیق و تمرکز بر زمان‌بندی سبب شده است، پروژه‌ها به‌طور موفقیت‌آمیز پیش رفته و همواره در مسیر بهبود عملکرد، افزایش ظرفیت و تاب‌آوری تولید قرار داشته باشند.

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم