اعزام کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم به نمایشگاه عسلویه

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
17 آذر 1404
دیدگاه ها:
DSC00299

نهمین نمایشگاه ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی عسلویه

رئیس روابط عمومی خبر داد:
اعزام کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم به نمایشگاه عسلویه

به گزارش روابط عمومی؛ رئیس روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم از اعزام کارکنان این شرکت به نهمین نمایشگاه ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی عسلویه خبر داد.

مهندس احمدی گفت: این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پارس در عسلویه در حال برگزاری است و از واحدهای مختلف شرکت در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: نمایشگاه نهم با تمرکز بر تقویت توان داخلی، توسعه همکاری‌های فناورانه، ایجاد زنجیره تأمین پایدار و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار می‌شود وانشالله کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم نیز بتوانند از این فرصت بهره کافی را ببرند.

گفتنی است در این دوره از نمایشگاه، ۱۵۰ شرکت داخلی، پتروشیمی‌های منطقه پارس و بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور آخرین محصولات، تجهیزات و دستاوردهای خود را در حوزه‌های مرتبط با صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در معرض دید متخصصان و عموم قرار داده‌اند.

مطالب مرتبط

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان

sajad

در تب گرمای شدید جنوب، کارگران فجرجم برای پایداری تولید می‌جنگند